Boli ste už v situácii, keď ste počas VŠ nemali kde bývať?
Len tak rozmýšľam, či nie som sám. V Prešove Slováci internáty nedostávajú, len Ukrajinci (je im jedno, že to mám vyše 120 km ) a podnájom hľadám už dobré dva mesiace - neúspešne. Bol už niekto v podobnej situácii?
jop, intrak som sice nedostala, ale do 3 mesiacov som si poriesila ubytovnu a medzitym som byvala u tety (sice som musela dochadzat kazdy den, ale lepsie ako spat pod mostom)
nastastie nie
ale poznam ludi co tak boli ( a boli zo ludia z vychodneho slovenska v prahe a prespavali po ubytovniach a kazdy den zhanali.. .niektori,čo mali rodinu, šli k rodine a niektori načierno spali u nas, čo sme intraky mali (ale boli aj taki, co nikoho nepoznali.. a to boli ubytovne/hotely lacnejšie) a rozpisovali intrakom a prosikali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale poznam ludi co tak boli ( a boli zo ludia z vychodneho slovenska v prahe a prespavali po ubytovniach a kazdy den zhanali.. .niektori,čo mali rodinu, šli k rodine a niektori načierno spali u nas, čo sme intraky mali (ale boli aj taki, co nikoho nepoznali.. a to boli ubytovne/hotely lacnejšie) a rozpisovali intrakom a prosikali