bola a bolo to uplne najviac super ale to bolo skor vdaka kamosom a tak a tie pamiatky a tak som si moc neuzila.. takze chcem ist again ale vtedy bolo fakt uzasne
@narazuvzdornaa trpis fixnou ideou, ze cim vacsie mesto tym sa tam clovek musi citit lepsie?? ..neviem preco by sa niekomu nemohlo viac pacit hoci aj v trebisove ked to treba..
@belzeboss v Trebišove som pomerne často a som tam rada. Ale ak miestny vyhlási, že niekoľkomiliónová svetová metropola je ,,strašné mesto, samý bordel a McDonald", pripadá mi to vtipné.
Bola som trikrát a úplne fajnovo bolo ... Londýn sa mi páči.. a aj tým že ľudia sa do teba nestarajú a chodia tam poobliekaní bár jako a samozrejme aj tie parky sú úplne krásne a také pamiatkovské veci.. a moja rodina najlepšia
hej ludia,vie niekto alebo pozna niekto co kde najst alebo dostat nieco v Londyne zadarmo? napriklad nejaky kluby, alebo podujatie hoci co,co poznate ze je zadarmo?
A naozaj s tým fingerdance-om, môžeme vyhrať zájazd do Londýna? ja na tej stránke som čítala, že potom aj nejaký videoklip treba urobiť a podobné...! to musíme???? , lebo ja by som chcela vyhrať len zájazd inač určite sú aj v Londýne nejaké kluby, kde netreba platiť vstupné
Áno tú nahrávku je nutné urobiť, lebo len stým sa vieš zúčastniť hry. My práve dnes budeme začínať nakrúcanie, lebo hra bola predlžená, takže trošku sme mohli meškať s nahrávkou Dnes už bude každopádne hotová, potom ide sa do Londýna Už chcem vidieť ten štát...!
Leto 2006 som strávil v spomínanej metropole a môžem Vám povedať, že som si do mesta zamiloval. A myslím to úplne vážne, aj napriek tomu, že mnohým sa to mesto nepáči a aj napriek tomu, že ani ja som nemal vždy najlepšie chvíľky v tomto miliónovom meste.
Ja som bol už trikrát v Londýne a veľmi sa mi páčil. Kto ešte tam nebol, tak tomu len odporúčať viem...Keď mám na to, tak vždy cestujem. Čo sa týka finger danceu, je to zaujímavý šport, dobrý nápad... Rád by som vyhral ten zájazd a vrátil by som sa do Londýna. UK forever
ja som bol raz a bolo tam príjemne. určite sa tam ešte niekedy chcem ísť pozrieť. celková atmosféra a určite ľudia, kultúra. všetko tam má svoje miesto.
a neviem prečo som sa im nezdal ale stále si ma tam na letisku náhodne vytipovali na "shoes off" alebo "have you lipstick, chopstick?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale fajn mesto na jeden den, ako vylet... inac nic moc
Som schopná túžobne sa rozbučať aj nad logom Oxford University Press na učebnici angliny.
@seagull1 toto si snáď nemyslel vážne, že mesto na jeden deň
V najbližšej dobe by som chcela ísť zase..
napriklad: Brighton, Oxford, Salisbury...
a londýn je super, chcela by som tam stráviť malý zlomok svojho života
možno že aj ja urobím video
a neviem prečo som sa im nezdal ale stále si ma tam na letisku náhodne vytipovali na "shoes off" alebo "have you lipstick, chopstick?"