co ti ja viem, raz sa to stalo tak, ze to bolo trochu trapne, ked som v pizzerii si grgol nahlas, ono bol v nej ruch, tak som si smelo, ale nejak prave vo chvili, ked som si grgol vsetko stichlo nahodou, takze ten grg sa mi zdal dost hlasny radsej by som tam vtedy nebol, keby som si mohol vybrat
inak grgam a prdim len ked si to mozem dovolit obvykle
stalo sa mi to v prahe na mole, tak som si prdkol, že to obecenstvo počulo, krvi by sa ma nebol dorezal, a ten rehot!, potom som ešte 4 razy vyšiel a začali sa znovu smiať, ale zato som mal najlepší aplaus....to som celý ja...filip
@ten čobymalskončiťpečenýnasmotane+nejakéčíslo Ja nie som žiadne kuriatko! Ja nie som predstupeň sliepky! (A okrem toho, to by som bola potom kanibal... )
@10 že sliepka, fujky fuj, tak škaredo, taka sliepočka popolavá to už hej. ale nikdy by som si nedovolil toto napísať v priatelskom tone birdzačke...si veľmi mila a hotovo, to už nik nezmení...filip
mne sa to este zatial nestalo mozno to je tym ze som holka a skratka pri dievcati by to bol vacsi trapas a ja by som sa od hanby prepadla ale stava sa mi ze ked si dlhsiu dobu nemozem ulavit tak mi brucho vydava take cudne velmi cudne zvuky dost hlasne a prave taky incident sa mi stal ked sme boli vlani so skolou v blave na hamletovi... vsade ticho a moje brucho tam zavijalo o zivot... som sa hanbila aj ked v tej tme nikto nevedel rozoznat komu to robi aj tak to bolo trapne a najlepsie na tom bolo ze vsetky spoluziacky si mysleli ze tie zvuky robi profesorka ktora sedela vedla mna... bola totiz v takom cudnom uhle a mala privrete oci tak to vyzeralo ako keby zachrapala
nestalo sa to mne , kamarat pred par dnami pozabudol ze asi meter od neho stoji jeho priatelka, myslel ze to bude tajnak ale mylil sa bol to prd rozparovac
Fuu, fakt si nespominam, ale kebyze na mna nahodou takto niekde nieco pride, snazim sa dobehnut aspon co najblizsie k velkemu repraku s hudbou, nech to vyzera, ako "basy"..
keď som bola na obede so vojímpriateľom sa mi nechtiac grglo a bolo mi to veľmi trápne a ospravedlnovala som sa mu, že sa to už viacej nestane. Bola s toho červená ako paprika. A on mi povedal, nič sa nestalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak grgam a prdim len ked si to mozem dovolit obvykle
filip
Ale veď to je brilantné!!!!!!
ale inač take šumive by teraz bodlo, dobrá myšlienka to tvoje meno...