myslím si, že je to individuálne, ako aj pri piercingu (nemala som ešte možnosť zažiť bolesť z tetovania) tiež si ju neviem celkom dobre predstaviť, ale veľmi záleží na tom, aký prah bolesti máš, aké je tetovanie veľké/ náročné atď... ja som zažila zatiaľ "bolesť" z piercingu v jazyku a napr. mňa to nebolelo, ale spolužiačku strašne-či už samotný zákrok alebo hojenie...
ja som praštená nevedela prah bolesti a dala som si tetovať rebro, kde vraj dosť bolí... no a aj dosť bolelo záleží od človeka, záleží od miesta, kde máš viac tuku, tam menej bolí, niečo o nervových zakončeniach v tenkej koži pri kosti
tiež plánujem tetovanie, ale nad tým ako to bude bolieť sa vôbec nezamýšľam pritom prah bolesti nemám neviem-ako vysoký, ale tak veď nech to bolí, a čo
aj tak sa plánujem dať potetovať cez lopatku a chrbticu, cez kosti kde to bolí najviac bude švanda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale zatial to ti ludia prezili, niekoho to boli menej, niekoho viac
ja som chvilkami videla na modro a mrazilo ma ale som tu
ale keď to veľmi chceš, prežiješ
» gigavideo.sk/chlapec-nezvlad...
aj tak sa plánujem dať potetovať cez lopatku a chrbticu, cez kosti kde to bolí najviac bude švanda.