"boli vas brucho PRI menstruacii?" a moznost "Aspon viem ze to pride"....sak ked uz je menstruacia, tak neviem ze to pride, to je uz iste ze to prislo...
@athelasil lenze niektorych boli brucho predtym, ako to maju dostat a inych pocas toho - tak asi tak to myslela
inak chyba mi tu moznost niekedy, co je moj pripad
@lvanka no tak to ti fakt uprimne vlemi zavidim, mna to caka kazdy jeden mesiac,stale ten isty kolobeh s tabletkami, ktore aj tak niekedy nezaberaju...
@alison ja chapem tu moznost, ale ta sem nepatri ked sa pyta na menstruaciu,,chapes? myli to...tak malo byt ze "iba pred menstruaciou a viem ze to dostanem.."
no ono to bolo tak kym som nebrala antikoncepciu nic ma nebolelo a teraz straaaasne...mnohym babam sa to prehodi ked to zacnu brat cize ak ta to bolieva po zacati uzivani antikoncepcie by ta to praveze nemalo vobec bolet alebo ibalgin femina ale nezabere vzdy...
mňa kedysi bolievalo dosť ale v poslednom čase je to už len prvý deň a keď ráno vezmem preventívne ibalgin tak je to v pohode ale kamarátka vždy prvý deň ostáva doma tak veľmi ju to bolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
"boli vas brucho PRI menstruacii?" a moznost "Aspon viem ze to pride"....sak ked uz je menstruacia, tak neviem ze to pride, to je uz iste ze to prislo...
inak chyba mi tu moznost niekedy, co je moj pripad
a kurevsky