Nedavno som citala clanok ako niaky bezcitny kkti poliali benzinom male steniatko a zapalili ho a sledovali ako ten chudacik knucal a smiali sa pritom bolo k tomu video . co by ste spravili s niekym takym ??? ja osobne by som ich zato najradsej tiez podp
to iste co urobili oni tomu steniatku. kym budu v klietkach zvierata,budu v klietkach aj ludia...kym budu otroci zvierata,buduci otroci ludia... clovek,ktory nema rad zvierata,nedokaze mat rad ani ludi. su to obycajni chudaci, odstrelila by som ich...
no kým si počula len o jednom takom prípade, tak si asi šťastný človek.... tých prípadov sú stovky, tisícky, zapálené psy, mačky, obesené na preliezkach, šťeňatá hodené do rieky v igelitových sáčkoch, postrelené psy, ubité, stiahnuté z kože (niektoré dokonca zaživa, vivat kožkári), atď, atď.... a čo by som spravila, jednoducho by som ich za to zatvárala, keby bol prísnejší zákon, tak by sa toľko ľudí neodvážilo také niečo robiť. Lenže oni zabijú zviera a nič im zato nehrozí, tak prečo by sa nezabavili?....
Neurobila by som im to isté. Bolo by to pre nich málo. Zomreli by ako to šteniatko, ale nič viac. Museli by to zaplatiť ešte ďaleko vyššie. Týrala by som ich tak, že by prosili o to aby som ich podpálila.
Napichala by som im špendlíky pod nechty, zlomila by som im ruky aj nohy na 10 miestach, napichala by som im špendlíky do vajec. Naliala by som im do očí nejakú žieravinu a následne im ich vylúpla. Obliala by som ich vriacou vodou a potom stiahla z kože. Možno by ma napadlo ešte X vecí, ktoré by som im urobila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
..kvak..
@4
Napichala by som im špendlíky pod nechty, zlomila by som im ruky aj nohy na 10 miestach, napichala by som im špendlíky do vajec. Naliala by som im do očí nejakú žieravinu a následne im ich vylúpla. Obliala by som ich vriacou vodou a potom stiahla z kože. Možno by ma napadlo ešte X vecí, ktoré by som im urobila.
a vy ste v čom lepší, že by ste len tak udelili trest smrti?