Ahojte
Prečo si niektorý ľudia myslia že zožrali celú múdrosť sveta? Poznám babu ( žiaľ Bohu ) ktorá musí všetko riadiť musí byť všetko podľa nej a ak nie je tak Vám dokáže pekne znepríjemniť zivot. V skratke človek musí tancovať tak ako ona píska
Ak je to napr nadriadeny v praci tak v ramci moznosti ak to je rozumne vychodisko si spravim svoje a myslim svoje, ak nie, poviem jej ze toto je lepsie...
Ak je to len nejaky chuj usmejem sa a seriem nanho, nic ine sa ani neda
V prvom rade si uvedom, že ona sama si to možno ani neuvedomuje (áno, aj to sa stáva, predstavte si, môžeš jej skúsiť dohovoriť), alebo je prirodzene autoritatívna (čo nie je vždy na škodu ak robí dobré rozhodnutia), je len panovačná (z toho vyrastie), alebo sa snaží niečo si dokázať. Ak je to tvoja nadriadená, môžeš s ňpu vyjednávať, alebo proste ohnúť chrbát. Ak je to len tvoja známa, môžeš sa jej aj vyhýbať.
Múdri ľudia vraj majú pre každého individuálne dávky trpezlivosti a prispôsobujú sa povahe konkrétnej osoby, nikdy si nepovedia že: "Je neznesiteľný lezie mi na nervy, takže teraz mu to budem nadosmrti vracať".
takých ľudí treba len poľutovať, poznal som x takých a aj zažil osobne, teraz mnohí z nich sa stali poslednými chudákmi....
je to ako v tej skladbe Pýcha a pád...
spravodlivosť ešte nikto nepochoval, ta sa vždy ukáže práve vtedy, keď to ten zlý človek na duchu najmenej očakáva.
Tiež som poznala takú lopatu, čo keď nebolo po jej tak robila ľuďom zle. Pohádali sme sa, pretože som nechcela robiť čo chcela, ona zato proti mne otočila pár spoločných známych(moc ma tí ľudia nepoznali) a od vtedy mám od nej našťastie pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak je to len nejaky chuj usmejem sa a seriem nanho, nic ine sa ani neda
Múdri ľudia vraj majú pre každého individuálne dávky trpezlivosti a prispôsobujú sa povahe konkrétnej osoby, nikdy si nepovedia že: "Je neznesiteľný lezie mi na nervy, takže teraz mu to budem nadosmrti vracať".
je to ako v tej skladbe Pýcha a pád...
spravodlivosť ešte nikto nepochoval, ta sa vždy ukáže práve vtedy, keď to ten zlý človek na duchu najmenej očakáva.