Zdravím, takže chcela by som si booknuť letenku, ale problém je, že to robím prvýkrát a keď som sa dostala na platobnú kartu tak výber mi neponúkol tú moju (cirrus/maestro) a tak sa pýtam či sa to nejako dá aj cez ňu platiť. inak bookujem to cez ryanair.
Ja som to tiez riesil minuly rok... A vyriesil som to tak ze som to zaplatil s Visa Electron (aspon myslim, nepamatam) mojej mamy
A s tou batozinou neviem, este minuly rok mali zakladnu 5kg batozinu v cene ale po tom co som pocul ze ryanair spoplatnil uz aj zachody v lietadle si nie som isty
malo by to ísť aj bez karty, prevodom na účet. Keď chceš platiť kartou, musíš mať embossovanú, resp. takú, ktorú akceptujú (VISA, MASTERCARD - Maestro je veľmi málo akceptovaná). Do lietadla môžeš vziať jednu príručnú batožinu, tá by mala byť v cene letenky (bacha na fľaše, kozmetiku...), ďalšia batožina naviac (do bat. priestoru) sa samozrejme účtuje zvlášť (podľa váhy).
@salora ako prevodom na ucet? v moznostiach to nie je. dalej ma to nepusti. chcela som volat, ze si to booknem tak, ale ze zo Slovenska ludia musia na volat na infolinku do Irska super!
@kikushenka - no jednoducho buď cez net-banking z tvojho účtu na ich alebo primo, osobne v banke rovnako z tvojho na ich účet... A to Ryanair nemá žiaden bankový kontakt na stránke resp. v rezerváciach??
@kikushenka - hej, pozrel som to - majú tam len možnosť platiť kartou a akceptované karty... no skús sa opýtať v banke, ako dlho by im trvalo vystaviť ti akcept. kartu (VISA, MASTERCARD)... alebo potom jedine skúsiť inú let. spoločnosť...
No veru mozes platit len embosovou kartou. Visa, MasterCard. Ale pozor, za pladbu kartou je poplatok 5e za jednosmerny let. Na tvojom mieste by som si kupil letenky na stranke www.letenky.sk tam si daj ryanair. Je to uplne jednoduch a miesto poplatku za kartu platis manipulacny poplatok 4.5e. Takze tam aj späť usetris 1e ako ked si kupujes od ryanair . ..A platit tam mozes x spôsobmi...prevody z roznych bank, kartou...Odporucam...mas tam aj dobry prehlad v cenach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A s tou batozinou neviem, este minuly rok mali zakladnu 5kg batozinu v cene ale po tom co som pocul ze ryanair spoplatnil uz aj zachody v lietadle si nie som isty
A co sa tyka platby, tak tam sa to asi plati kreditnou kartou, a nie debetnou.
Card/Payment type - More Information
Cardholder name
Card or Account number
Expiry date
CVV Number
inak nic ine s platbou :/