Už to tu asi bolo, ale tento krát by som sa rád pýtal chalanov:
Boxerky alebo Slipy? čo nosíte VIAC, alebo čo nosíte LEN a PREČO? Teraz nosím-kedže je to aj viac trendy-boxerky /baby nemajú rady na svojom milom slipy/. V určitých prípadoch mi ale
jasne. ked je teplo. tak je aj najzdravšie chodiť bez.. to potvrdi aj dobrý kožný dr, alebo ženám gynekológ.. bez alebo len bavlenené nohavičky :oP ale to sme už pri babách.. aj tu temu, či anketu navhnem nabuduce, ake sa nam chalanom páčia
a aky problem s oblecenim? nosim boxerky ako do obleku, tak do nohavic, tak pri kratkych nohaviciach a nemam ziaden problem..v com ty vidis problem pri trenkach akoze?
Nosieval som slipy, prisli mi pohodlnejsie, ale pocase mi boli vsetky male a kedze som lenivy kkt, nekupil som si nove ale radsej som si zvykol na boxerky
a neviem co maju baby proti slipam to akoby som ja povedal ze "baby nenoste gatky ale nejake damske trenky alebo boxerky" ktore asi ani neexistuju ale nevadi
zaujímavá téma. Ja som dosť dlho nosil slipy. Bolo to pre mňa pohodlnejšie. Pod nohavicami sa mi nič nezbieralo. Ako plavky som mal tiež klasické slipy. Ale je to nepraktické. Keď nepredvádzaš na móle spodné prádlo, tak sú slipy úplne nepraktické. Okrem vtáka často vytŕča aj strnisko a to je úplne na dve veci. Od doby kedy sa holím, nosím iba boxerky. Poprípade trencle. Ale tie sa moc nehodia pod obtiahnutejšie rifle.
A co sa tyka zdravotneho hladiska, tak su zdravsie volnejsie veci. Ale naozaj zalezi na okolnosti. Pohodlnejsie a v prvom rade praktickejsie su boxerky. Vsetko drzi na svojom mieste. Ci uz vtak alebo vajca. A o zamaskovani vecneho strniska na slabinach ani nehovoriac. A vobec nechapem co robia sportovci. Na loh sme mohli vidiet, ze plavcom nic netrcalo. Zajiste pouzivaju laser. Nez strojek ako mi smrtelnici...
Teória o tesnej bielizni je kolosálna somarina a plodnosť prakticky nijako neovlivňuje. Boxerky a slipy sú v tomto úplne rovnaké a ak sú tesné slipy, musia byť aj boxerky. Naopak boxerky treba kupovať akorát, slipy môžu byť volnejšie. Dlho som nosil iba slipy, potom boxerky a viac ako pred rokom som sa opäť vrátil k slipom. Na boxerkách mi začalo vadiť že sa zhrňujú a vo veľkom teple spôsobujú nepríjemné podráždenie pokožky na vnútornej strane stehien. Slipy sú OK. Veľká nevýhoda je zlý výber v bežných obchodoch. Keby som musel z nejakého dôvodu meniť, tak prejdem iba na obyčajné voľné trenky. Takže na prvom mieste slipy, na druhom trenírky a až na treťom bo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
... mne prídu slipy omnoho viac sexy než boxerky
chcem aj ja
nevieš, kde kupuje?
slipy len na zápas(futbal)
a v mojom pripade su to slipy nic ine nenosim
sak ked sa mi v takom niecom postavi tak to uplne vidiet.
najma ked som trochu rozmernejsi tam
zaujímavá téma. Ja som dosť dlho nosil slipy. Bolo to pre mňa pohodlnejšie. Pod nohavicami sa mi nič nezbieralo. Ako plavky som mal tiež klasické slipy. Ale je to nepraktické. Keď nepredvádzaš na móle spodné prádlo, tak sú slipy úplne nepraktické. Okrem vtáka často vytŕča aj strnisko a to je úplne na dve veci. Od doby kedy sa holím, nosím iba boxerky. Poprípade trencle. Ale tie sa moc nehodia pod obtiahnutejšie rifle.
inak najviac som sa pobavil na tejto vete : "Teraz nosím-kedže je to aj viac trendy-boxerky /baby nemajú rady na svojom milom slipy/."
Toto ma vie fakt dojať, že človek nosí to čo je "trendy" a nie to v čom sa cíti dobre
trenky na poslednom mieste, lebo kokot...