vzdy sa pobavim,ked zbadam nejaku anglicku stranku s vtipnym napadom.. a asi o tyzden je milion takych slovenskych skupin.. vobec toto najprv nebolo s Lady Gaga..kdezeeee
svine jedne rasisticke fuj ze sa nehanbite,,,, rytmus je najlepsi a je to len clovek neivem preco by mal ist niekto zivy do hrobu namiesto toho mrtveho boze vy ste charaktery len koli hudbe odsudit cloveka,,,
Kravina. Čo všetci máte s tým Cobainom? Ako, no dobre, Nevermind možno bol istým spôsobom prelomový. Ale asi tak ako Black album od Metallicy. Praví fanúšikovia grunge zaplakali.
Správna otázka teda je, kde by bol, keby sa nezabil. Moja odpoveď: horšie na tom ako Chris Cornell...
V jednej diskusii som čítal, že Chris sa mal zabiť namiesto Kurta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Niekto chcel byť originálny a vtipný? =/ A súhlasím s vyššie uvedeným- Kurt sa rozhodol sám...
preto mi paťka nechajte
Tiež som na ten .gif nevedela prestať zízať.
Ale inak kašľať Kurta, radšej Chucka, tem aspoň umrel v pekný dátum...
A @popolcek so svojimi nekrofilnými sklonmi by si prišla na svoje
Správna otázka teda je, kde by bol, keby sa nezabil. Moja odpoveď: horšie na tom ako Chris Cornell...
V jednej diskusii som čítal, že Chris sa mal zabiť namiesto Kurta...