Nebáli by ste sa napríklad či nemá nejakú chorobu? Nebolo by vám to nechutné? A asi by záležalo aj na tom, či vás priťahuje? Čo si o tom videu myslíte? (Myslím, že to tu ešt
skor nie, ja som taky zdrzanlivejsi typ. musela by som byt nezadana, opita a ten chlap by ma musel fakt pritahovat. za normalnych okolnosti ne.
ale tak nikdy nehovor nikdy
Nebozkávala by som sa s cudzím človekom. Ani nie preto, že by som sa bála choroby, ale prosto preto, lebo je to cudzí človek. Bozk je intímna vec a s cudzími ľuďmi intimitu zdieľať nechcem.
@38 Noa? Ak ide o domáce násilie, tak v poslednej dobe sa strany obrátili a obete fyzického napadnutia sú práve muži, no nechcú to priznať, aby neutrpela ich mužskosť. Plus, ja som za rovnocennosť oboch pohlaví aj čo sa týka tohoto.
@violinkenneth rovnocennosť ale neznamená že sa nás teraz budú chlapi biť a nehovorím, že je v pohode keď tlčie žena muža, (kým si vyslovene nejak nezaslúži) s tým nesúhlasím. a chlap zas môže odstrčiť ženskú podľa mňa tak silnejšie ak si dovoľuje ale vlepiť jej? pre mňa too much
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
keby ma priťahoval
keby som mala v sebe dosť vodky
keby som mala crazy náladu a mámpičistický postoj
ale nevravím ani jednoznačne nie, aj frajerovi som dala pusu hneď na prvom stretku napriek tomu, že predtým sme sa osobne nepoznali
ale to aj blbec vidí, že to neni myslené vážne
ale tak nikdy nehovor nikdy
a netrebalo by mi alkohol. hanba mi asi