Nie a ani nechcem .......ani za toho B*ha !!!!!!! ale keby som dievča tak by som to skúsil....mne to príde normálnejšie - ono sa na to dá aj pozerať v ich prípade.....
veľa krát ale bolo to dávno. v časoch kedy som veľa experimentoval a nepovedal by som že to ľutujem, nijako mi to neublížilo ani ma to negatívne nepoznačilo.
ale teraz už po tom rozhodne netúžim, priťahujú ma už len ženské a hlavne jedna
@klaudiqa9 bola sranda kamoš sa hral na geja a mal tvár blízko mňa a ja som sa chcel uhnuť ale niako som sa dal k jeho perám a niako to proste cmuklo, ale vravím bola tma a bolo to nechtiac potom sme sa 5 minut na zemi rehotali
ano, normalne som sa s nim muchloval! Neslo tam o pritazlivost, slo o stavku, ale bozkaval sa lepsie, ako polovica zenskych, ktore som mal!...len kurva fuzy
Ja sa stavim,ze keby bola anketa "Bozkávali ste sa uz s druhym pohlavym?" tak by urcite niektori mudri napisali - Fújjj nikdy v zivote- No asi to aj vyskusam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
okej
und nein !!!!
@alchemille presne!
ináč čo si tym myslela? @1 ? však anketa je slovensky
ale teraz už po tom rozhodne netúžim, priťahujú ma už len ženské a hlavne jedna
ale taký cmuk je uplne normálny
...a inak..nebránim sa tomu