@hetfield ja si myslím, že aj 25roční chalani vedia, že na "prvom rande" sa dajú robiť aj iné veci, ako sa iba bozkávať Tak nechápem, prečo sa pýtaš na bozkávanie
A nedá sa to povedať objektívne, záleží na tom, ako je spolu dotyčným ľuďom, ako sa to rande vyvíja...Myslím si, že medzi dospelými ľuďmi je bozk na prvom rande úplne normálny, ak nie aj "nevyhnutný". Zaujímavejšia otázka už je, ako dlho čakať s inými vecami
pred a potom ... rande, ja neviem, to je také zvláštne slovo ... naplánovať si také veciiii? čo ja viem, to sa mi nepáči , veď keď to príde, tak to príde, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
-ano stalo sa mi..
-ci je to spravne? zalezi od okolnosti ci je s tou osobou az tak fajne,ze to prve rande skonci bozkami..
ak nie je dobre a budu pokracovat aj dalsie randewu tak cas ukaze ci by sme si sadli,.
ale nebranim sa tym bozkom
Ked sa zniekym pustím do vztahu, otvorim jej dvere do mojho sveta tak to musí byť už ECHT!!! žena
A nedá sa to povedať objektívne, záleží na tom, ako je spolu dotyčným ľuďom, ako sa to rande vyvíja...Myslím si, že medzi dospelými ľuďmi je bozk na prvom rande úplne normálny, ak nie aj "nevyhnutný". Zaujímavejšia otázka už je, ako dlho čakať s inými vecami
A prečo nie? Ja som vždy bola zdeptaná, keď ma chlap nepobozkal (aj na lice je pozitívny náznak), že sa mu nepáčim
Som si myslela,že sa mu už ani neozvem
ja uprednostňujem na prvom rande nebozkávať sa, aspoň sa je na čo tešiť na tom druhom
A vlastne. Čo sa považuje za rande?
ale hej, asi si protirečím