@Lukyn0 bozkaval som sa s babou co mala piercing v jazyku, ale ze by som mal z toho nejaky extra zazitok nemozem povedat.. A zelezo v papuli.. co ja viem podla mna to musi zavadzat..
ja som to mala pod perou ale naboku a povedala by som ze nic moc .. v tomto.. ako pekne to bolo ale ziadny iny vyznam v tom nevidim.. ked si da priatelka do jazyka.. toje ina supa ..
este pri bozkavani si to viem predstavit, len pri inom mi to trochu nejde dako. myslim skor ten piercing v jazyku. mate s tym niekto skusenost? @tommyhot nahodou nemas?
mam pierc v jazyku 7 rokov, nikomu to nikdy nevadilo a nestazoval sa, bozkavala som sa s chalanom co mal kruzok na pere na boku a nevsimla som si nic. neprekaza ani jedno. je to vsetko len zvyk, zo zaciatku jasne ze to budes vnimat az prilis, po case ani nebudes vediet a tvoja priatelka tiez nie. ostatne nazory v tejto diskusii tusim az na dva stoja za kokot.
@ Lukyn0 .... no a podla mna na tom boku je to krajsie ... tam to mam aj ja....a pači sa mi to no a mam aj v jazyku a tiez je to super ...nikdo sa mi nesťažovat ani pri bozkavani ani pri inom .. skôr naopak sama chvaaala
mam piercing v jazyku aj dolnej pere, nestazujem sa. piercing v jazyku je super vec, sex nabera ine rozmery... ked si ho na chvilu vytiahnem tak mam taky pocit o nicom, uz si neviem predstavit ze by som bola bez neho...a priatelovi sa to tiez paci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
este pri bozkavani si to viem predstavit, len pri inom mi to trochu nejde dako. myslim skor ten piercing v jazyku. mate s tym niekto skusenost? @tommyhot nahodou nemas?
@husky Myslis nieco konkretne?
@ Lukyn0 .... no a podla mna na tom boku je to krajsie ... tam to mam aj ja....a pači sa mi to no a mam aj v jazyku a tiez je to super ...nikdo sa mi nesťažovat ani pri bozkavani ani pri inom .. skôr naopak sama chvaaala