nemam problem s tym, ze sa bozkavame, ale proste on prebera iniciativu, ak sa to tak da nazvat XD to ho mam hryznut do jazyka a povedat, ze takto to nechcem?
ne ale ked proste sa ti to prestane pacit povedz mu pockaj nechaj to chvilku na mna...a rob to ako ty to mas rada...mozno sa mu to zapaci...a ak nie tak smola
TO musí byť v tom človeku...mám to overené...ja som ešte na seba negatívny ohlas nemal.ale na druhých som už počul..proste je to v človeku..v tom okamihu..v tom čo cíti..ako to cíti...a ak ani to nepomôže tak naozaj ho chytiť a nenechať ho vôbec nejako reagovať...len bozkať a bozkať...
normaalne mu povedz.. ze ako by ste to mohli skusit.. akoze nenapadne.. abo napadne na rovinu.. maam s tym skusenost.. ale jemu to aj tak nepomohlo.. on mal totiz troska kratsii jazyk.. noo a tak.. ale ak nema nejaky takyto fyzicky problem.. len ciste technicky.. tak sa to da urcite doriesit..
poznam...podla mna ho to len tazko naucis...je to zlozite..ked sa budes snazit prebrat iniciativu tak sa budete proste bit a bude to este horsie...a ke dmu to povies, tak pokial je to normalny tvrdohlavy muz, bude to brat ze si mu ranila cest, alebo to nebude brat vazne...podla valstnych skusenosti - menej sa bozkavajte
Teraz ma napada, taka sialena blbost ale je to sanca ako zmenit jeh pristup a nezranit jeho ego. Ked sa budete zas bozkavat povedz ze chces skusit nieco nove lebo si to niekde videla or whatever...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
povedz mu co sa ti paci a tak...ja viem ze pri bozkavani je to trochu blbe ale co uz heh