Už ste sa stretli s tým že váš pratner/náhodný známy sa bozkával naozaj ale že naozaj zle? a tak ste v tom nechceli pokračovať ale nevedeli ako citlivo vysvetliť že aj keď je príťažlivý tak bozky s ním sú úplna antikoncepcia ?
No napriklad ja mam skor taku skusenost, ze podla mna sa on zle bozkaval a podla neho som sa ja zle bozkavala, ale problem bol skor v tom, ze sme sa nevedeli zosuladit a neboli sme na seba este nejak zvyknuti ale po pár razoch to bolo najlepšie bozkavanie asi za moj cely zivot čiže keep training! ale tak možno sme neboli až také polená ako opisuješ
tak hej ale brala som to s rezervou, vedela som, že má minimálne skúsenosti, bo baby o neho moc ani bicykle opierať nechceli (čau Mišo!)
proste, bolo to dosť zlé a už sa to viac neopakovalo
ja teraz prehovorím hlasom odborníka, ktorý sa v živote bozkával len s jednou osobou, ale veľmi sa nudím, tak chcem reagovať na všetky fóra
moje prvé bozkávanie bolo také taktické, že sme to skúsili a potom obaja že "toto nie. to je fuj". tak sme skúsili inak. a zas nič. tak sme to nechali tak a asi o pol dňa neskôr sme zas o tom premýšľali a potom sme skúsili znova a išlo to tak sme si tak neromanticky vymysleli taktiku a potom to už fungovalo
Jasne, par takych bolo.
Vzdy mi pri tom napadlo, ze ked sa niekto bozkava fakt dobre, ani si to velmi neuvedomujem a je to proste take prirodzene, az mi je luto, ze som tych "dobrych" vedome neocenila (resp ze som ich kvality docenila az spätne
A hned na to sa vzdy zdesim, ze co ked ma niekto taketo zle pocity zo mna
@lenkaska1 no akože ja sa väčšinou bozkávaním nejak prisposobím keď vidím že niekto má rad tak niekto inak....ale posledne- som sa s dotyčným bozkávala pred rokom keď ešte nemal žiadne skúsenosti tak som si povedala OK ani ja som to hneď nevedela ale za ten rok čo mal babu som myslela, že sa to zmenilo ale úplne mi tým pokazil peknú romantickú chvíľu @marleymt To je super že ste sa na tom fuj aspoň zhodli Inak milý príbeh to sa mi páči @rocafella To učenie bolo pre nich vedomé alebo nevedomé ? že či si im povedal napr. toto pri bozkávaní nerob alebo si skor "názorne" sa snažil ich nasmerovať na inú cestu"
@leilla presne presne! Keď som mala ešte len prvého bozkávacieho partnera- s kamarátkou sme sa dohodli že si dáme pusu- no a ona mi povedala že sa úplne otrasne bozkávam a že nezávidí tomu chalanovi tak som na rok úplne zahanbená sa vyhýbala všetkým príležitostiam bozkávať sa ale potom som si povedala serem na to idem sa učiť a zobrala som to naozaj vážne a učila sa až je mi smutno že 30% "mojich učitelov" sa vlastne bozkávalo úplne nahovno!
@jerometoucanrainbow viem ale nerada ľuďom hovorím veci ktoré im ublížia- kedže som to zažila aké je to keď to niekto povie mne A úprimne už ho vidím ako sa ma spýta"tak ako sa správne bozkáva ty zbehlá" a na takú situáciu nie som pripravená - ani slovne ani činmi
@mouette@9 Bolo to pre ne nevedomé ale prispôsobovali sa a fungovalo to Lebo niektoré mali málo otvorené ústa, niektoré nevedeli používať jazyk a tak pod. Lebo fakt ako odkedy som sa prvýkrát bozkával tak furt ma to bavilo
@sashinushka podľa mňa aj to slintanie sa dá odnaučiť Samozrejme že sa to dá naučiť ale úprimne- mňa tiež bozkávanie nebavilo lebo som úplne nevedela ako na to alebo teda moj prvý partner ma to naučil tak že to pre mňa nebolo až také krásne a keď človek získa skusenosti alebo si nájde partnera kt. mu na prvý krát ukaže čo je dobré tak je to top
otázne je, čo je zlé bozkávanie, to ako to smiešne a neskúsene vizuálne vyzerá, alebo to, aké to je? Pretože hoc pri tom vyzerám ako mimozemšťan s 2 promile alkoholu, je to to najlepšie a najpríjemnejšie z daného medziľudského oboru :happy:
@moutte myslis ?
moj byvaly sa nevedel bozkavat a vzdy som mala pocit, ze sa skor olizujem s bernardinom chapem niektory maju asi nadmernu produkciu slin ale neviem no, neslo mu to
@sashinushka ách bernardín krásne prirovnanie a nič si mu nepovedala na to ? akože nemyslím zrovna "menej slintaj ty zviera!" ale tak jemne naznačiť že to nebude ono @poke nemyslím, že by mi šlo pri bozkávaní o výzor zrejme tiež vyzerám pri tom ako debil A tiež si myslím, že to je úplne úžasné a príjemné ale ak prežívaš krásnu chvílu v objatí prí západe slnka a idete si dať pusu (fiktívna situácia ) a on ti strčí jazyk až do krku a líže ťa ako vyššie spomínala psa - tak to je pre mňa zlé bozkávanie A k tomu- ešte som sa nestretla s človekom čo bozkávanie nemá rad- ale ani sa nečudujem že ak to človek robí "zle" tak sa mu to nepáči tým pádom to nemá rád ale ak nájde osobu čo mu ukáže ako na to bozkávanie sa stane príjemné a myslím že ho začne mať rád
@mouette...po prve, starat sa do týchto veci neprinalezi tebe ale mohlo mojim rodicom kedysi, lenze uz aj tak mam ovela viac. po druhe, ani ja som sa v tom veku este s nikym, az o rok neskor jedna mala pusa na usta a potom suchoty az do 17, cize nemyslim, ze som bola nejaka predcasne zrela. taketo priblble komentáre si odpusti na buduce, k nicomu to nevedie, ok?
@mouette a potretie...kurva, teraz som si vsimla, ved ty tam mas uvedeny vek 11 rokov, tak fakt akoze pokrytectvo no...trapka...zahanbovat niekoho za kazdu cenu...robi ti to dobre?
@mean kľud...ak budeš takáto hysterka tak tých dokonalých bozkov viac nebude .....peace sestra žiadna blbá narážka to nemala byť.....mne je fakt 5 ako si žiješ život veď predsa som písala o sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
proste, bolo to dosť zlé a už sa to viac neopakovalo
moje prvé bozkávanie bolo také taktické, že sme to skúsili a potom obaja že "toto nie. to je fuj". tak sme skúsili inak. a zas nič. tak sme to nechali tak a asi o pol dňa neskôr sme zas o tom premýšľali a potom sme skúsili znova a išlo to tak sme si tak neromanticky vymysleli taktiku a potom to už fungovalo
Vzdy mi pri tom napadlo, ze ked sa niekto bozkava fakt dobre, ani si to velmi neuvedomujem a je to proste take prirodzene, az mi je luto, ze som tych "dobrych" vedome neocenila (resp ze som ich kvality docenila az spätne
A hned na to sa vzdy zdesim, ze co ked ma niekto taketo zle pocity zo mna
@marleymt To je super že ste sa na tom fuj aspoň zhodli Inak milý príbeh to sa mi páči
@rocafella To učenie bolo pre nich vedomé alebo nevedomé ? že či si im povedal napr. toto pri bozkávaní nerob alebo si skor "názorne" sa snažil ich nasmerovať na inú cestu"
Na ja som asi nikdy nikoho nebrala jak ucitela proste "idem do toho s prirpdzenym talentom"
našťastie to však bolo pred rokmi (takže psychická trauma už ako tak prekonaná ) a nešlo o nič vážne
jazyk až do krku a skoro ma zadusil a utopil v slinách.
potom som mala našťastie už len schopných frajerov 8)
ale tak ja tvrdím, že každý sa vie bozkávať..len nie všetci si navzájom pasujú
moj byvaly sa nevedel bozkavat a vzdy som mala pocit, ze sa skor olizujem s bernardinom chapem niektory maju asi nadmernu produkciu slin ale neviem no, neslo mu to
@poke nemyslím, že by mi šlo pri bozkávaní o výzor zrejme tiež vyzerám pri tom ako debil A tiež si myslím, že to je úplne úžasné a príjemné ale ak prežívaš krásnu chvílu v objatí prí západe slnka a idete si dať pusu (fiktívna situácia ) a on ti strčí jazyk až do krku a líže ťa ako vyššie spomínala psa - tak to je pre mňa zlé bozkávanie A k tomu- ešte som sa nestretla s človekom čo bozkávanie nemá rad- ale ani sa nečudujem že ak to človek robí "zle" tak sa mu to nepáči tým pádom to nemá rád ale ak nájde osobu čo mu ukáže ako na to bozkávanie sa stane príjemné a myslím že ho začne mať rád