Ahojte,chystám sa k moru, bohužiaľ vtedy mi vychádza menštruácia. Máte niektorá skúsenosti so spájaním dvoch blistrov, potom prestávka a opäť tabletky?
Bojím sa že budem " nafúknutá", mať príznaky ako napätie pŕs, brucha - pociťujem to pár dní pred dobran
@laurikaaa - vieš to, tieto tabletky beriem už vyše roka. a nemala som nikdy problém, jedine pred mesiacom som mala týždeň špinenie - pravdepodobne ovulácia
@hellium - áno predstav si, ovulácia, ak máš 23 rokov mala by si už vedieť, že u niektorých žien môže vtedy dochádzať ku špineniu alebo miernemu krvácaniu a dokonca niektoré to sprevádza takmer stále
@fallenkaa ty by si mala v svojom veku vedieť, že cieľom antikoncepcie je práve to, že k ovulácií nedochádza keby k nej dochádzalo načo by asi bola? Bože
@skingirl94 nie každá antikoncepcia blokuje ovuláciu, skôr má vplyv na vystelku maternice , tým, že sa telu dodávajú estrogény znizuje sa účinok progesteronu ktory stimuluje vznik sekrecnej fazy v endometriu maternice, a prave tato faza je dolezita na uhytenie a nasledne "uhniezdenie" plodu, dúfam ze to na teba nie je moc odborné
@fallenkaa primárnym účinkom antikoncepcie je zabrániť ovulácii, sekundárne účinky sú zmena stielky maternice a hlienu v pošve. Prosím ťa, myslím si, že viem o tom viac ako ty, tak keď už chceš byť taká silne odborná radšej otvor príbalový leták a prečítaj si že dva blistre môžeš zas sebou brať a nič sa ti nestane a nezakladaj blbé fóra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nemalo by ti nič byť pokiaľ máš dobre zvolené tabletky pre teba.