to je slovne ublizovanie,nadavky od rana do vecera,potom si vzdy najde aby niec odo man rypol rozkazuje mi,stara sa do mna ja ksa oblika.ze sa malujem a tak.nevladzem uz
Povedz mu čo si o ňom myslíš a hlavne ako sa cítiš. A keď sa nad tým nezamyslí alebo sa ti aspoň neospravedlní, tak nemá k tebe žiadnu úctu.
Rodinu si nevyberáme, ale byť s ňou za zle nie je dobré... Keď ti dá pocítiť, že preň ho nič neznamenáš, skús ho prestať vnímať... I keď je to ťažké, lebo je to predsa len tvoj brat...
@jana2211 Tak to ho asi sere, že nerobíš. Pochybujem, že si povaľačka, takže si niečo nájdi a potom uvidíš ako to bude vyzerať z jeho strany. Lebo je celkom pochopiteľné, že mu prekáža tvoja nezamestnanosť a hlavne, keď si on môže v práci zodrať riť (to je len jedna z možných variant )...
Alebo ho niečo trápi a vyvršuje si svoju frustráciu na tebe
no ublizit mu nechcem na zdravi.a vyhybam sa mu.ale on dolieza a ked sa zamknem vyhukuje ze som psychicky chora.takto asiaj budema rodicia to neriesia.mama len zakrici necchaj ju a the end
ak to dokážeš podložiť dôkazmi (ale riadnymi), môžeš na neho podať trestné oznámenie. Ale fakt najlepšie by bolo, keby si sa od neho odpútala. Veľa šťastia.
vzhladom k tomu, ake forum si tu zalozila nedavno (a admini ho zmazali), tak podla man by si sa mala s niekym porozpravat. s rodicmi napr. lebo ked ta prave tvoj brat dohana do takych psychickych stavov, tak chyba je v nom. ma asi problemy a vybija si to na tebe alebo ja neviem. ... porozpravaj sa mozno s rodicmi. a ked ma uz 21 a ma pracu, tak mu mozno daju podmienku, ze bud sa zacne spravat ako clovek alebo nech si zbali veci a ide byvat niekam na privat. kedze pracu ma a postarat by sa o seba dokazal (kedze vek na to ma).
pozri sa ,, si uz dospela ale tym ze byvate pod jednou strechou ste sa vlastne este nijak nezacali rozbiehat do zivota cize eeste ste ako deti ,,, uvidis ked sa odtshaujes a budes mat deti a rodinu tak si ta budee vazit lebo uz bude starsi a to uz bude proste inee
popravde v tomto by som potrebovala poradiť aj ja, neviem ako sa z toho vymotať, rovnako je to aj s mojím bratom ibaže odmalička a zo začiatku to bolo psychické aj fyzické týranie v posledných rokoch iba psychické, snažím sa ho ignorovať ale aj tak stopy po tom všetkom ostanú...
Skús mu spraviť zrkadlo, bude to pre teba ventil a preňho nervy. A možno bude lepšie keď ho na to pripravíš, Keď sa bude do teba mu povedz že končíš s tými žvástami, že má pravdu a odteraz budeš ako on. A nešetri sa, dopraj mu každú chybu ktorú spraví. Okomentuj mu všetko čoho sa dotkne a skritizuj čo bude zle, rob presne to čo bude robiť on. A keď sa mu to nebude páčiť znova mu pripomeň, že to určite nebude zlé lebo to robíš ako ON!
(ďakujem svojej sestre, že mi toto poradila keď som riešil vzťah jednej svojej kamarátky)
Riešenie 2: Zbaľ chalana ktorý trpí syndrómom hrdinov a vyplač sa mu a nechaj brata zmlátiť.... Ale bacha na nervákov aby si si náhodou nenašla brata vo verzii 2.0... Môže to byť kľudne rozumný chalan čo vie udržať rešpekt (ako ja chacha )
ja mám doma to isté. to isté!!! proste on si asi neuvedomuje, čo mi spôsobuje, ale ja už nevládzem. už som sa prestala pokúšať vysvetliť mu, že by mohol byť trošku citlivejší, potom sa mi len vysmieva. jak malé decko. a to má čoskoro 20 rokov.
...ja si to ventilujem tým, čo ma najviac baví - píšem. o ňom, o mne, o nás, aj o úplne iných veciach... aj to zrkadlo musím skúsiť...
ináč vyskúšaj mu po nejakej fakt nepríjemnej hádke povedať, že ho ľúbiš. buď to s ním ani nepohne (ako s mojím bratom), alebo sa nejakým zázrakom uvedomí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A kolko ma brat rokov?
Rodinu si nevyberáme, ale byť s ňou za zle nie je dobré... Keď ti dá pocítiť, že preň ho nič neznamenáš, skús ho prestať vnímať... I keď je to ťažké, lebo je to predsa len tvoj brat...
Alebo ho niečo trápi a vyvršuje si svoju frustráciu na tebe
(ďakujem svojej sestre, že mi toto poradila keď som riešil vzťah jednej svojej kamarátky)
Riešenie 2: Zbaľ chalana ktorý trpí syndrómom hrdinov a vyplač sa mu a nechaj brata zmlátiť.... Ale bacha na nervákov aby si si náhodou nenašla brata vo verzii 2.0... Môže to byť kľudne rozumný chalan čo vie udržať rešpekt (ako ja chacha )
...ja si to ventilujem tým, čo ma najviac baví - píšem. o ňom, o mne, o nás, aj o úplne iných veciach... aj to zrkadlo musím skúsiť...
ináč vyskúšaj mu po nejakej fakt nepríjemnej hádke povedať, že ho ľúbiš. buď to s ním ani nepohne (ako s mojím bratom), alebo sa nejakým zázrakom uvedomí.