Dnes sú obaja moji rodičia v práci a ja som doma s mojím bratom..musím sa o neho postarať,...
lenže on je čistý diabol aj keď má iba 9
Vôbec nepočúva, robí si čo chce, neučí sa,..
zobrala som mu mobila a on zato začal do mňa kopať a kričať na mňa že s
Otče náš, ktorý si na nebesiach,
posväť sa meno tvoje,
príď kráľovstvo tvoje,
buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi.
Chlieb náš každodenný daj nám dnes
a odpusť nám naše viny,
ako i my odpúšťame svojim vinníkom,
a neuveď nás do pokušenia,
ale zbav nás Zlého. Amen.
Tak mu neber mobil, alebo mu takú jebni, že sa 6 krát otočí na mieste.
Ja som teda naposledy jednému decku jebla, rozrevalo sa, ale radšej nech plače, než aby som sa s ním mala srať. A bol náhodou kľud, zrejme som si u neho vybudovala rešpekt a doteraz mi to decko hovorí: "Dobrý deň, teta." A čo..
@amyfromwonderland
Neboj sa, hento decko tiež nebolo zrovna najslabšie, tiež ma kopalo a bilo, tak viem, mala som doškrabané nohy a ruky, takže viem o čom hovorím.
Tak ho odkopni, proste naser sa, že sa nemá čo do teba púšťať.
@okay
Furt lepšie, ako by ma mal volať ako predtým.
A nesmej sa mi za tú tetu!
skús sa s ním nejak dohodnúť, keď to nepôjde jednu mu jebni alebo ho zamkni v izbe a povedz že ho pustíš keď sľúbi že bude poslúchať.
ja teda takýto problém nemám, môj brat je poklad, ale asi takto by som to na tvojom mieste vyriešila
fu neviem ti moc s tym poradit ja niesom typ cloveka co by sa nechal bit malym deckom...ale myslim ze ked mu natrieskas na rit zapamata si to a nabuduce si premysli co ti povie
to o 9 rocne deti sa treba aj starat okrem penazi? ja som byvala sama doma od 7 a to som mala starsieho brata, nikto sa so mnou nikdy neucil, neviem co chces, kasli na neho, ved sa nezabije, ci? si myslis, ze az taky je diabol, ze je vyslovene retardovany, ze sa nevie sam ani umyt, ist na wc alebo co? nechapem taketo pomery absolutne.
preco mu beries mobil je divne, nepovedala si, ze je to tvoj tak potom nemas nejake pravo, sa moze hnevat. je to tvoja chyba, zasluzila si si. ke dmu nasilim beries, ocakavaj asize nasilie...
keď nemá rešpekt, tak potrebuješ spraviť niečo, vďaka čomu ho voči tebe získa neverím, že to hovorím akurát ja, ale keď fakt nič nepomáha, tak mu proste načáp na riť. aj mne mama uštedrila keď som bola krpec a vyvádzala som, a dovolím si povedať, že zo mňa vyrástol normálny a rozumný človek. deti potrebujú aj tvrdú ruku, nie len ťuťuli muťuli. keď vyrastú tak sa s nimi svet hrať nebude a keby som takého brata mala ja, vysrala by som sa rodičom na to, keď si ho tak pekne vychovali.. že 'suka'
mám doma troch synovcov, satani do písmena.. nadavam ked sa všetci výberu fajčiť , potom tu je peklo, zozrali by aj hovno keby mohli.. za 3 minúty je v dome spúšť..kazdy večer idú s plačom spať.
a ráno masaker..neberú ohľad na to, že stávajú iba oni..vresk, hurhaj..
.vôbec ti nezavidim..
dám ti zopár rád kedže sám neznášam nevychované decká ... prvá rada je nastražiť skrytú kameru a jemne vyprovokovať ( aj ked si myslim že priňom provokacia netreba ) situáciu v ktorej sa prejaví a potom to len pustiť rodičom, kedže ti neveria ...
ďalej, nevychované deti žialbohu musím to napísať je len prejavom nesprávneho pomeru psychickej sily a fyzickej to znamená že niečoho má menej a niečoho viac ... niekedy naozaj pomáha bitka a ak si pacifista a nedopustíš to, potom je tu tretia možnosť ...
škola hrou, manipulácia, oblbneš ho tak že ,,akože,, bude tak ako on chce. vymysli mu zaujímavu aktivitu po pritom ako bude mať robiť to čo chceš, napríklad mu rozprávaj zaujímave príbehy hraj sa s ním po pri bežných úkonoch, napríklad z upratovania urob súťaž s výhrou a tak, treba fantáziu, tieto deti sú veľmi hyperaktívne a nezvládajú nápor svojich emócií, treba byť šikovný, určite na niečo prídeš
ako bolo vyššie napísané, treba si vybudovať aspoň akú-takú autoritu, aby ťa rešpektoval a zbytočne si ho nevšímať... proste nech si decko robí čo chce, nie je zase taký malý, aby naňho bolo treba dávať 24 hod. denne pozor, vie sa zabaviť aj sám a ty taktiež
@sapphirizing žeby preto, že má naňho dať pozor nie len aby sa nezabil, ale aby napríklad aj sa učil alebo urobil niečo čo má? možno ty si zvládala byť od siedmych samostatná, ale každé decko je iné, ja mám 12 ročného brata, ktorého keď som doma chodím každých 10 minút vyháňať od počítača a telky a hovoriť mu aby umyl riad alebo sa učil alebo čo má, a keď mu nespravím/nezohrejem jesť, tak si potom zoberie maximálne rožok s jogurtom a ja dostanem zdrba.
@melancholik Tak vďaka za rady skúsim to.... on má až príliš energie, myslím, že bude potreba omnoho viac hier ! snáď nájdem niekde v dome nejaké spol. hry
dokážem pochopiť. mám podobných 2 bratrancov (8 a 10 rokov). celkom sranda, keď ich mám strážiť. ten starší je úplne blbec, ten malý zas po ňom vždy musí všetko opakovať ako papagáj. tak je to v dvojnásobnej sile..
minule ma neskutočne štvali tak toto no no no.. spravil som súťaž "jóga", položil som ľahšie knižky na hlavu a komu spadne tak je slaboch oni si to trochu upravili, že "smrad", ale tak v pohode, nech bude smraďoch držali knihu na hlave ako i ani hláska nevydali počas 2 hodín ani som neveril, že toľko dokážu sedieť na mieste a ako sa koncentrovali potom došla záchrana...
inokedy zase hráme futbal na dvore a tak...
@james144 Veď okej, ale šak on sa musí učiť a keď má ten mobil tak sa hraje len a len naňom a neučí sa a aby bolo jasné, nehovoríme o nokii , hovoríme o iphone ja mám priblbý huawei .... a on má 9 a rodičia mu nedávno kúpili iphone on má šecko čo chce... :3 @miki24 Tak skúsim jogu s ním dnes no snáď ho to bude baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Otče náš, ktorý si na nebesiach,
posväť sa meno tvoje,
príď kráľovstvo tvoje,
buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi.
Chlieb náš každodenný daj nám dnes
a odpusť nám naše viny,
ako i my odpúšťame svojim vinníkom,
a neuveď nás do pokušenia,
ale zbav nás Zlého. Amen.
Ja som teda naposledy jednému decku jebla, rozrevalo sa, ale radšej nech plače, než aby som sa s ním mala srať. A bol náhodou kľud, zrejme som si u neho vybudovala rešpekt a doteraz mi to decko hovorí: "Dobrý deň, teta." A čo..
@sisooolq Síce má 9 , ale silu 3x ako ja
@lolinko1234567 Nepomáha ! marné..
Neboj sa, hento decko tiež nebolo zrovna najslabšie, tiež ma kopalo a bilo, tak viem, mala som doškrabané nohy a ruky, takže viem o čom hovorím.
Tak ho odkopni, proste naser sa, že sa nemá čo do teba púšťať.
@okay
Furt lepšie, ako by ma mal volať ako predtým.
A nesmej sa mi za tú tetu!
Nevolaj ma aj ty teta!
@amyfromwonderland
..........no tak nejako. Ale nezabi ho nijako hlavne.
ja teda takýto problém nemám, môj brat je poklad, ale asi takto by som to na tvojom mieste vyriešila
Skus zdravas mária
Ale nerieš to bitkou , to dieťa si to zapamätá..... bude mať rany na duši..
skús mi prejaviť lásku
Na tomto linku máš knihu plnú hier:
» www.fsport.uniba.sk/fileadmin/user_...
a ráno masaker..neberú ohľad na to, že stávajú iba oni..vresk, hurhaj..
.vôbec ti nezavidim..
ďalej, nevychované deti žialbohu musím to napísať je len prejavom nesprávneho pomeru psychickej sily a fyzickej to znamená že niečoho má menej a niečoho viac ... niekedy naozaj pomáha bitka a ak si pacifista a nedopustíš to, potom je tu tretia možnosť ...
škola hrou, manipulácia, oblbneš ho tak že ,,akože,, bude tak ako on chce. vymysli mu zaujímavu aktivitu po pritom ako bude mať robiť to čo chceš, napríklad mu rozprávaj zaujímave príbehy hraj sa s ním po pri bežných úkonoch, napríklad z upratovania urob súťaž s výhrou a tak, treba fantáziu, tieto deti sú veľmi hyperaktívne a nezvládajú nápor svojich emócií, treba byť šikovný, určite na niečo prídeš
ako bolo vyššie napísané, treba si vybudovať aspoň akú-takú autoritu, aby ťa rešpektoval a zbytočne si ho nevšímať... proste nech si decko robí čo chce, nie je zase taký malý, aby naňho bolo treba dávať 24 hod. denne pozor, vie sa zabaviť aj sám a ty taktiež
(Hej, myslím to vážne)
minule ma neskutočne štvali tak toto no no no.. spravil som súťaž "jóga", položil som ľahšie knižky na hlavu a komu spadne tak je slaboch oni si to trochu upravili, že "smrad", ale tak v pohode, nech bude smraďoch držali knihu na hlave ako i ani hláska nevydali počas 2 hodín ani som neveril, že toľko dokážu sedieť na mieste a ako sa koncentrovali potom došla záchrana...
inokedy zase hráme futbal na dvore a tak...
Viem nieje to veľmi safety ale všetci sme prežili Ak chceš mať proste pokoj neber mu mobil a daj mu PC
@miki24 Tak skúsim jogu s ním dnes no snáď ho to bude baviť