Vy čo ste z BA alebo vy čo tam študujete, mení sa BA k lepšiemu? Ako vnímate svoje mesto? V čom má plusy a v čom mínusi? A radšej by ste žili v starom meste alebo radšej na periférii? A bude Nesrovnal dobrý primátor?
tak to je ťažko takto generalizovať, ale napríklad vadí mi doprava... je pekné, že dostaneme nové električky a podobne keď celý trafikon a hustota liniek je na plač nehovoriac o zhovadenom IDS....
a páči sa mi ako sa tu stavajú zaujímavé budovy za posledných 15 rokov: most Apollo, budova VUB, NBS, Panorama City, konečne sa niečo robí s Twin City....
čo sa týka bývania, tak centrum je moc drahé na môj vkus... ideál je niečo neďaleko od neho.. Ružinov je ideálny (možno sa doň raz presťahujem...)
Nesrovnal? mám naňho ťažké srdce, lebo sľúbil, že bude presadzovať budovanie cyklistickej infraštruktúry, z tohto hľadiska je to v BA úbohé... a dúfam, že Šafko dá do nejakej rozumnej podoby, lebo podľa mňa to tam vyzerá dosť zle... ale hádam to ešte neni dokončené...
Nie som z Bratislavy, ale iritujú ma viaceré veci, ktoré by bolo možné odstrániť. V prvom rade je to všadeprítomná špina, odpadky a z toho vyplývajúci smrad. Potom neskutočne veľa reklamy všade, bezdomovci, hrdzavé zábradlia, stĺpy verejného osvetlenia, zastávky, rozbité cesty, hlavná stanica. Dobré je, že sa opravil hrad, lebo je to fakt pekná dominanta, nové mosty sú tiež v pohode, výškové budovy sú pekné celkom, Eurovea a nábrežie. Proste Bratislavu treba vyčistiť od špiny a bezdomovcov, natrieť, zbaviť reklamy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a páči sa mi ako sa tu stavajú zaujímavé budovy za posledných 15 rokov: most Apollo, budova VUB, NBS, Panorama City, konečne sa niečo robí s Twin City....
čo sa týka bývania, tak centrum je moc drahé na môj vkus... ideál je niečo neďaleko od neho.. Ružinov je ideálny (možno sa doň raz presťahujem...)
Nesrovnal? mám naňho ťažké srdce, lebo sľúbil, že bude presadzovať budovanie cyklistickej infraštruktúry, z tohto hľadiska je to v BA úbohé... a dúfam, že Šafko dá do nejakej rozumnej podoby, lebo podľa mňa to tam vyzerá dosť zle... ale hádam to ešte neni dokončené...
» bratislavayimby.blogspot.sk/2015/12/bratisl...