Som študentka prif UK a nedávno som mala zápis do prvého ročníka.Ubytovali ma na Družba VI a myslím že už tušíte kam mierim nadpisom tejto ankety.Niesom žiadna naivka, nečakala som žiaden luxus na internáte ale jedine čo fakt asi nevystojím je ten koberec
@stahli pri písani názvu bolo uvedene: ,, anketová otazka" takže z isteho uhla pohladu to je anketa aj ked nie sice v tom pravom slova zmysle....admin to uviedol do takejto podoby-bohužial.....no suhlasim že je to diskusia, viacmenej to nemeni situaciu
@sibell810 pfuu, klamal by som kebyze nieco poviem. je to tam na metre, maju aj uz nasekane koberce + moze tam byt nejaky vypredaj.. aj linoleum maju. tusim za 4x4 pseudo parkety sme platili okolo 70e. tie ceny su pri kazdom koberci ine.
@majo určite tam skočim pozrieť, našla som pár firiem, nejake BRENO,DIEGO,INTERFACE HEUGA,LIMEX=koberce TREND + ten jutex....predavaju metrážne tak to sa celkom hodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ide tam 61 autobus z trnavskeho/racianskeho myta, skoc tam osobne.