tak najlepsie je ist asi pod pristavny most, kde vela autoskol robi skusky a aj tam trenuju ludi.. dobre je ist aj do nejakej blizkej dediny z bratislavy, a tam si nejaku polnu cestu najst.
Vzadu na Lieskovci za tým obchodom pre kutilov (kedysi tam bol baumax teraz je tam bohviečo) tak stále rovno a tam je taká dlhá strašne cesta, občas auto, občas traktor, raz za uhorský rok policajné auto (hej, trafil som ho keď som sa tam učil ja ) ale inak fajn
a ja osobne by som išla asi tam, kde som mala skúšky, je to hneď pred koľajnicami v Rači, také garáže sú tam a sklady, kúsok od Kauflandu, neviem ti to takto vysvetliť ..tuším predposledná zastávka eliny pred konečnou a tam oproti ..za dve hodiny tadiaľ neprešlo jediné auto, podľa mňa je to tam vhodné na takéto začiatky
Najlepsie je ist so zenou niekam na odlahlu polnu cestu, najlepsie v noci, ked je slaba premavka celkovo, vypnut svetla, zapnut hudbu...jaj, to je zena pod volantom, tak nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pod pristavny most by som nechodila. Policajti si tam striehnu na taketo pripady.