@millieandrea radost =D tam som bol pred troma a viac rokmi.. tie ceny boli zavratne...
a inac som chodieval casto do Randalu.. a potom do MMC na koncerty.. okrem toho do cajovne My a Mama.. i ked neviem teraz, v akom zmysle bavit.. kazdeho bavi nieco ine.. ale pil som raz aj na pltke.. bolo fajn, malo ludi a cerstvy vzduch..
@flagrantine myslis v Primi alebo v Riversclub? Lebo v Riversclub som este nebola tak neviem, viem ze v piatok maju zeny do 22:00 vstup zadarmo a pitie predpokladam ze bude stat asi tolko co v centre mesta Do Primi chodievam, tam je vstup zadarmo, raz za cas je tam aj nejaka party ale vstup sa neplati, az to pitie a stoji to tak ako vsade v centre ba
Mam rad kaviarne, restauracie, cajovne, cukrarne ... nechodim sa tam "bavit", ale posedavat/aj pri internete, citat noviny/knihy, najest sa, alebo ked chcem mat naokolo dynamicku kulisu.
Ale tak teda Randal, U Očka, zriedkavo Účko a najnovšie Rock Café (mám to blízko a je tam dobre, niečo podobné ako býval Aligátor)...A samozrejme DK Lúky!!! :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a inac som chodieval casto do Randalu.. a potom do MMC na koncerty.. okrem toho do cajovne My a Mama.. i ked neviem teraz, v akom zmysle bavit.. kazdeho bavi nieco ine.. ale pil som raz aj na pltke.. bolo fajn, malo ludi a cerstvy vzduch..
» video214.com/play/eLwpFeH8du...
.. pribudne aj kolotoč!
Ale tak teda Randal, U Očka, zriedkavo Účko a najnovšie Rock Café (mám to blízko a je tam dobre, niečo podobné ako býval Aligátor)...A samozrejme DK Lúky!!! :p
a keď je U Očka správne promile, partia a koncert, tak nemám problém ani s tým
a inak, vždy som neznášala chodiť do mlynskej.