Vysvetlenie:
Chceme s kamoškou otvoriť niečo kaviarňo-kníhkupectvo-a do toho vlastné koláče a pochutiny piecť a predávať.
Kde by ste to uvítali?
Ďakujem za názory
lebo presne toto mi chýba na ba oproti brnu.
tam sú všade skvelé krčmičky s dokonalým sedením aj vonku a nečumia na teba okoloidúci po ulici, lebo je to schované a je tam pokoj a skvelé pivo a nie draho.
ja sa asi sťahujem späť do brna alebo čo jak mi zachýbalo.
No rozhodne v Starom meste! Ale neviem si predstaviť, aké drahé by tam muselo byť nájomné
Ale možno niekde tak v okolí Mýtnej, NBS a smerom na Račko to nie je až tak drahé ako úplne dole v Starom meste a denne tade aj prejde veľa ľudí
@elemia vieš kde je Bermudský trojuholník? U čerta? tam to funguje tak, že všetci postávajú vonku na tej uličke, sú tam 4 podniky a rozprávajú sa a každý sa tam už pozná a sú tam niekedy aj mini koncerty nie je to práve "sedenie vonku"
ale je tam viacmenej pokoj a ja to tam ľúbim
@tosom no ja sa lne pýtam, mám na to vlastný názor
Na Račianskom nie, tam by ste mali veľkú konkurenciu - teraz tam robia tú Mačinézy kaviareň. Niekde v Starom meste - tam je vždy kopu turistov a tak, no... takže určite bude návštevnosť, držím palce, hádam prerazíte, tiež som mala podobný sen.
uff, stare mesto je prepchate kaviarnami, to by bolo hodne tazke. a navyse kym sa ludia naucia rozoznavat kvalitu a nedavat len na trapny marketing a hipstercinu, tak to este potrva, vid vsetky tie gorily, foxfordy etc...
asi by som sla do petrzalky na nejake "namestie" alebo tak, aj ta dubravka by sa dala...skor ten sidliskovy koncept by mi pasoval. a ked slavin tak niekde fakt v blizkosti, to by bolo fajn mat tam priamo pod slavinom nieco kde by mi spravili skvele kafco do pekneho poharika a potom hopsup k pamatniku cumiet na vyhlad s kavickou ale to asi az take jednoduche nebude, zejo
@9 hej hej, to hej. ale to je jediné miesto na celú ba. a to je smutné.
ale ono keď už kaviareň, tak isto v starom meste. ako hovorí @10 - turisti. proste si to tam obzrieť, kde je diera od kaviarní a príjemné prostredie a tam sa nasáčkovať.
@elemia fúúúú tak to sa musí zmeniť že Marka Tweina nepoznáš je to v karloveskom ramene na dunaji ako je botanická záhrada a intrák Družba. Na električku (Botanická záhrada) je to 4 min. pešo odtiaľ. A vôbec tam nepoznáš, že si v BA. Často tam dojdu starí chlapíci a vyhrávajú trampské songy, sedíš si pri vode kde sú furt kačky, občas preletí čajka a podvečer dosť často sa zjavuje bobor na adruhej strane ramena. Sranda, že piješ pivo a kukáš na bobre Škoda, že si nezažila staršie legendy čo tam čapovali, to boli iné osobnosti No nič, zase sto ľudí sto chutí, ale mne sa to tam mrte páči.
Tiez sa mi viac paci dat to niekam na sidlisko mimo centra, ale sotva tam budu chodit ludia odinakial, no. Ale v Dubravke je alarmujuco malo takychto veci, medzi domcekmi este cosi, ale inak creepy cajovna a smradlava herna akurat. (Kym ma niekto pride oblazit informaciou o tom, ze nie som Bratislavcanka, mam nachodenych asi 400+ hodin prechadzkami po Dubravke, dakujem)
na jednej strane si myslim, ze kaviarni je tu sialene vela a vsetko na jedno kopyto
na druhej strane rada tam chodim, a po tom, co otvorili nieco taketo u nas na sidlisku, si myslim, ze sidliska nieco taketo potrebuju viac ako centrum
kazdopadne drzim palce a hlasim sa na poziciu degustatora novych kolacov
(inac mozno by som hladala nieco blizko stanice, i ked to neznie velmi luxusne ale z pozicie navstevnika, co vystupi z vlaku a prekona tu prisernu stanicu, by ma nieco taketo potesilo)
@luc.ka dobry napad! Kludne aj na hlavnej by super kaviaren nebola vobec zla podla mna, slusni cakajuci ludia nemaju kam ist a dobra kava je pojem neznamy na hlavnej stanici + ked boli spominane aj knizky a moznost citania, tak to by bol celkom win...len asi by ma fakt nebavilo keby ma tam chodili otravovat individua...
ja v BA nebývam, ale najčastejšie sa vyskytujem v petržalke, takže tak ale každopádne myslím, že sídlisko je výhodnejšie, ako centrum a birdzáci ti určite prídu robiť tržby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Chceme s kamoškou otvoriť niečo kaviarňo-kníhkupectvo-a do toho vlastné koláče a pochutiny piecť a predávať.
Kde by ste to uvítali?
Ďakujem za názory
a je tam nie hluk a vonku posedenie a príjemno?
lebo presne toto mi chýba na ba oproti brnu.
tam sú všade skvelé krčmičky s dokonalým sedením aj vonku a nečumia na teba okoloidúci po ulici, lebo je to schované a je tam pokoj a skvelé pivo a nie draho.
ja sa asi sťahujem späť do brna alebo čo jak mi zachýbalo.
Ale možno niekde tak v okolí Mýtnej, NBS a smerom na Račko to nie je až tak drahé ako úplne dole v Starom meste a denne tade aj prejde veľa ľudí
ale je tam viacmenej pokoj a ja to tam ľúbim
@tosom no ja sa lne pýtam, mám na to vlastný názor
asi by som sla do petrzalky na nejake "namestie" alebo tak, aj ta dubravka by sa dala...skor ten sidliskovy koncept by mi pasoval. a ked slavin tak niekde fakt v blizkosti, to by bolo fajn mat tam priamo pod slavinom nieco kde by mi spravili skvele kafco do pekneho poharika a potom hopsup k pamatniku cumiet na vyhlad s kavickou ale to asi az take jednoduche nebude, zejo
inak drzim palce, vzdy som take nieco chcela
Myslím že všetci vieme ako to dopadne
ale ono keď už kaviareň, tak isto v starom meste. ako hovorí @10 - turisti. proste si to tam obzrieť, kde je diera od kaviarní a príjemné prostredie a tam sa nasáčkovať.
V Rakusku.
ja nepotrebujem radu
chcem vedieť kde vám taká vec chýba vám osobne!!!
ale chápem, BA
Divná pani
to je v Banskej štiavnici
takže také niečo
Patronku vylucte uplne, je to strasne naprd priestor
» fotky.sme.sk/foto/47171/mark...
akože zatiaľ najviac uvažujeme o Petržalke, niekde ako je univerzita ekonomická a poliklinika
nad starým skoro vôbec, nemám chuť na výpalníkov a je tam toho priveľa
na druhej strane rada tam chodim, a po tom, co otvorili nieco taketo u nas na sidlisku, si myslim, ze sidliska nieco taketo potrebuju viac ako centrum
kazdopadne drzim palce a hlasim sa na poziciu degustatora novych kolacov
(inac mozno by som hladala nieco blizko stanice, i ked to neznie velmi luxusne ale z pozicie navstevnika, co vystupi z vlaku a prekona tu prisernu stanicu, by ma nieco taketo potesilo)
vam jebe nacisto, alebo ste sa zasekli v case
ten historicky priestor, ktory myslim neni pristupny, sa na to priam pyta (teraz len dufam, ze to bola bratislavska stanica, ked sa to spominalo )