Ahojte birdzáci-bratislavčania, mám otázku ktorá sa týka ludí ktorí poznajú lokality v Bratislave a okolí. Od septembra sa sťahujem do BA, našla som si byt do prenájmu - lokalita Devínska Nová Ves - ulica jána jonáša baráky vzadu pri Volkswagene. Počula s
tak bývam v devínskej a je to asi najväčšie zapadákovo v BA,čo ti poviem....ale tak to či sú tam neplatiči ta nemusí zaujímať ne? sak von budeš chodit ked tak do mesta,tu aj tak nič nie je
Však ako lacný prenájom keď tam máš, nevidím chybu, nepoznám to tam, ceny bytov tam nie sú až také vysoké, čo znamená že to nie je žiadaná lokalita, ale na začiatok môže byť. Však postupne keď to tam spoznáš, uvidíš či ti to vyhovuje. Nemusíš tam zostať nastálo.
jaaj moja, ja som 4roky zila pri pentagone vytrenuje ta to, nauci opatrnosti skor nez "lokalita" mna by uprimne sralo to cestovanie a dochadzanie. ale nech sa vyjadria ti z DNV, ja som tym len chcela povedat ze netreba mat hned prehnane obavy z toho co "jedna pani povedala". terno to isto nebude, ale ako pise @3 , uvidis....zas aj devinska ma svoje fajne vyhody, hlavne peknu prirodu hned na skok.
Bratranec tam býval, pred pár rokmi sa odsťahovali. Je to tam také odveci, vysoké paneláky a jedna malá večierka, veľmi tam fúka a aj dosť divných ľudí tam býva, na zastávku je to trochu ďalej, ale chodievala som tam každý víkend a prežila som. Do Devínskej je to chvíľa... Ak budeš celý deň v byte alebo v meste, tak pohoda.
Lokalita cele zle, hlavne kvoli tomu dochadzaniu. Precestovat MHDckou denne do dvoch hodin, to by som radsej na tvojom mieste uvazoval o trosku drahsom najme niekde podstatne blizsie.
Ak si vyguglis nieco v zmysle nebezpecne ulice alebo zle lokality v BA, na prvej strane vysledkov su dve alebo tri diskusne fora kde su celkom uzitocne podrobnosti, aj Bratislavcania rodeni mi to potvrdili.
@hellium pocuuuj, nesla si asi pred dvoma hodinami v 83ke?
@somindianka devinska? fakt? nechceel by sooom... ono je to oficialne mestska cast BA ale neoficialne je to mestecko mimo BA. priprav sa na to ze budes cestovat do centra hodinu a pol
@hellium nahodou ocenujem,lebo mam celkom stres, ked stretnem niekoho, koho poznam len podla nicku a fotky, a asi o sebe vieme, ze sme to my, ale nikdy sme sa nebavili, a co teraz
@narazuvzdornaa
to mi pripomína situáciu so mnou
ale ty si bola tak jednoducho identifikovateľná, že môj mozog to vyhodnotil tak, že nikoho by som nikdy v živote nepresvedčil, že som si ťa nevšimol a automaticky som k tebe zamieril
Ja som pocul, ze tam byvaju väcsinou robosi z vychodu, ktori robia vo Volkswagene, tak to si neviem predstavit, ze by boli neplatici... Ale je pravda, ze je to dost odveci, ja osobne by som asi uprednostnil karlovku, alebo dubravku, odkial sa rychlejsie a pohodlnejsie dostanes do mesta.
@narazuvzdornaa veď to a vlastne ani pri známych neviem, či mám ísť za nimi cez pol autobusu alebo len tak zamávať @bentley a tú hodinu a pol bude do centra cestovať na trojkolke?
Ja som z DNV ako neviem pre človeka čo nežil v BA neviem či je to naj varianta a hlavne ne pri VW nič v zlom pokiaľ máš auto a cestovať budeš tak je to pohodička... inak ta porazí z MHD a dochádzania do mesta hlavne ak budú zápchy a ako lokalita neviem j*bnutých ľudí môžeš viac-menej hocikde stretnúť ale tak najlepšie je ísť bývať do lokalít Karlovka, Ružinov, Staré mesto, Nové mesto, ešte Kramáre sú relatívne v pohode
DNV je dost od ruky do centra a to dochádzanie busom ti začne liezť na nervy ...v lokalite pri VW žijú väčšinou rodiny s deťmi a roboši z VW, tie sociálne byty sú dole pri Eisnerovej ...ale ak máš bicykel alebo korčule, tak to tam prežiješ - blízko je Schlosshof, Devín
@somindianka viac by som sa bal zit tam na pentagone v Podunajskych aj ked je zapadakov ta cast kde si, ale mestska je casta a rychla ... a onedlho tam niekde ma byt mestska cast Bratislava 6
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@hellium pocuuuj, nesla si asi pred dvoma hodinami v 83ke?
to mi pripomína situáciu so mnou
ale ty si bola tak jednoducho identifikovateľná, že môj mozog to vyhodnotil tak, že nikoho by som nikdy v živote nepresvedčil, že som si ťa nevšimol a automaticky som k tebe zamieril
@bentley a tú hodinu a pol bude do centra cestovať na trojkolke?
Lebo akože úprimne je to dosť napiču miesto
Pohladal by som niečo v Petržalke ..