Nerozumiem, prečo sa tvária ako skupina. Alebo, čo je dôvodom skupinkovania ľudí, čo chodia pravidelne načierno. A vôbec, prečo si dali názov a čo tým chcú dosiahnuť =D
ja odkedy mam elektricenku cestuje sa mi ovela pohodlnejsie, nie vzdy na zastavkach boli automaty, nie vzdy fungovali, ked ma stretol revizor musela som prehrabavat kvantum listkov aby som nasla ten aktualny.. ja revizore stretnem mozno 1-2 krat do mesiaca, pohybujem sa viac-menej v centre.. je mi urcite lepsie s elektricenkou aj ma od zdrazenia listkov vyjde urcite lacnejsie
Tallinn má mhd zadarmo a ja som stretol už 3 revízorov a to vždy vtedy ked bola najvacsia sanca ze ludom skoncili elektricenky a nahodou si to nevsimli a teda na konci semestra
@anzu revizori chodia aj v noci? ach jaj ... a to ja sice v Brne ale obcas chodim v noci v Bratislave som stretla len raz a to kamaratka predtym vymyslala, ze si necvakne listok a ja jej,, co si krava? uz ho mas v ruke a kupeny, tak si ho cvakni" a o minutu na to nastupil revizor
a ti TRIBUSACI mi pridu ako idioti riadni, ked sa vozia v mhd nech si pekne platia za nu.. neviem ci sa z toho rozhovoru snazia vobec nieco dosiahnut alebo len maju potrebu kradnut..
"Na imhd.sk vyšiel článok, ktorý reagoval na vašu skupinu. Píšu tu, že čierni pasažieri nemajú odvahu na skutočnú rebéliu. Hovorí sa tu aj o degradovaní MHD, o možnom škrtaní spojov. Neobávate sa, že budete príčinou zhoršenia hromadnej dopravy?
„Nie, vôbec, keby to bolo na takej masovej úrovni, že by ľudia začali spochybňovať samotnú platbu za verejnú dopravu, museli by s tým robiť niečo iné ako škrtať spoje.“"
by ma zaujimalo co ine maju akoze spravit ked by neboli peniaze
@tommyhot k tomu článku ja len.... ono je to strašne fajn, mhdčka zadarmo, aj celkom dobré nápady má.....ale ak si predstavím, že by prepustili teraz z DP všetkých revízorov, ludí, čo sa starajú o automaty, čo robia na pokladniach (ak si chceš dobiť kartu a podobne... ) ..... šak nenormálne stúpne zasa nezamestnanosť....jeden problém vyrieši a druhý vytvorí....je to blbosť takto uvažovať potom....
tým som nechcela reagovať na Teba, len na ten článok (aby si to nebral osobne alebo niečo)
@godeye revizor je rovnaka bokovka ako instruktor v autoskole atd.. ak popri tom nemas normalne zamestnanie, tak nevyzijes.. cize maximalne pridu o nejakych par drobakov. Btw statny aparat je prepchaty uradnikmi. Nevyhodime ich aj napriek tomu, ze nas to zbytocne stoji niekolko desiatok milionov, len preto aby nestupla nezamestnanost?
@tommyhot neviem či som sa dnes už privela učila a teraz neviem rozmýšlať, ale nerozumiem pol slova z toho čo si mi chcel povedať a to myslím seriózne vážne
@godeye chcel som tym povedat to, ze revizor nie je full time job, je to len "bokovka" (privyrobenie na par hodin denne popri normalnej praci). Takze ak by aj prisli o tuto bokovku, stale musia mat aj full time job, cize by sa az tak velmi nezmenilo.
@hoperpohroma a pre stat je zas klucove nemat zaplnene cesty autami a zasrate smogom od zeme az k nebesam. Privyrabat sa da aj inde a inak.
@tommyhot "Privyrabat sa da aj inde a inak." lebo vsetky pracovne meista su prazdne a zamestnavatelia sa nemozu dockat az sa im konecne ohlasia zaujemci o pracu, vsak?
@hoperpohroma ano, na dohodu a brigadu ta zamestna ktorykolvek zamestnavatel s velkou radostou, pretoze ho takmer nic nestojis. Teda studentov ani nie, lebo ti nic nevedia, ale normalnych ludi v pohode. Problem je ten, ze ludia, ktori su bez prace radsej ostanu bez prace, resp na podpore, ako by si mali privyrobit aspon nieco.
@tommyhot jaaaaaaj už chápem ja som myslela že oni to na plný úväzok robia....u nás v kuse chodia rovnakí, zopár ich je...a chodia či ráno, či cez deň, či v noci......neviem kde si nájdu čas na inú prácu, preto som myslela že to majú normálne
@hetfield nemyslim si, ze su zamestnani na TPP. Je ich mrte vela a este som nevidel ani jedneho. AK by boli full time, tak su pri takych poctoch v kazdom autobuse.
@godeye podla mna to robia tak, ze ked maju nocnu, tak vybehnu revizorovat na par hodin cez den a ked maju dennu, tak revizoruju v noci.
@tommyhot neviem odkial mas tie informacie ze zarobia par drobnych a ako parttime pracu. mam jedneho znameho co robi revizora normalne ma 8hod smeny a nezaraba urcite ,,par drobnych" ale dokonca viac ako mnoho ludi s vysokou skolou. Naopak chalanov v stavebnej projekcii co poznam maju plat polovicny z jeho.
ten tribus je podla mna picovina, ak chces chodit nacierno tak si chod aj tak tych revizorov nieje vela, len treba vediet dobre behat ale inak sa ti oplati elektricenka oproti listkom
Električenka sa oplatí omnoho viac, než kupovanie lístkov. Je síce pravda, že je obdobie kedy nenatrafíš na žiadnych revízorov, ale napr. ak cestuješ vlakom, tak máš aj zľavu, pokiaľ si študent... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Televizie ziju vyhradne s reklam, preco by nemohol aj dopravny podnik? A samozrejme nejde len o reklamy.
"Na imhd.sk vyšiel článok, ktorý reagoval na vašu skupinu. Píšu tu, že čierni pasažieri nemajú odvahu na skutočnú rebéliu. Hovorí sa tu aj o degradovaní MHD, o možnom škrtaní spojov. Neobávate sa, že budete príčinou zhoršenia hromadnej dopravy?
„Nie, vôbec, keby to bolo na takej masovej úrovni, že by ľudia začali spochybňovať samotnú platbu za verejnú dopravu, museli by s tým robiť niečo iné ako škrtať spoje.“"
by ma zaujimalo co ine maju akoze spravit ked by neboli peniaze
tým som nechcela reagovať na Teba, len na ten článok (aby si to nebral osobne alebo niečo)
@hoperpohroma a pre stat je zas klucove nemat zaplnene cesty autami a zasrate smogom od zeme az k nebesam. Privyrabat sa da aj inde a inak.
@tommyhot podla mna revizori v BA su tam normalne zamestnany,su to tie iste ksichty uz minimalne 15 rokov
@godeye podla mna to robia tak, ze ked maju nocnu, tak vybehnu revizorovat na par hodin cez den a ked maju dennu, tak revizoruju v noci.
Ale s tým oplatením sa to vlastne vôbec nie je tak jednoznačné - podľa toho, ako často cestuješ .