poznam a su supeeer zrovna pred chvilou som na nich zavislacil mam 3 albumy, neviem ci maju aj dalsie, dakde pohladam ale inak ja mam najradsej asi Unknown Soldier, to je fest super song Ale aj Simple Design, Diary of Jane (aj akusticka verzia), Evil Angel, Until the End patria medzi moje naj odporucam vsetkym co pocuvaju rock (ale Evanescence je aj tak lepsie (A)
How I can I believe when this cloud hangs over me your´re the part of me that I don´t wanna see....forget...I can live forever here krásna pesnička od nich
Ahojtee.. tak ako Breaking Benjamin.. inak dobra hudba. Strašne sa mi páči pesnička Breakdown..je z albumu Saturate. Pocula som ze nespievaju moc dobre nazivo a vraj ani asi nikdy nebudu mat koncert niekde v Europe, bo Ben (spevak) ma fobiu z lietania? Čo je na tom pravdy?
Geniálna kapela, spája tvrdší a melodický rock, skutočne výborná hudba, už by mohli spraviť niečo nové, keďže Phobiu už mám opočúvanú a staršie albumy ešte nie su tak melodické, aby som ich počúval
dost dobra hard rockova kapela,mne sa ale zase viac pacia starsie albumy saturate a we are not alone ako phobia,hlavne piesne so cold,away,follow,skin,phase atd. ale inak odporucam vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
este potom (ak to spievali oni) tak soldier sa to tusim volalo
mäkké, ale dá sa
Dear Agony
Naajlpešie pesničky ktoré predbehli megahity ako Breath, Dance with devil, Had Enough, etc...