Ja som kedysi chcel, ale vysral som sa račej na to. Teda ináč povedané, dostal som rozum, a vysral som sa na agentúry. Ale taký @flamerage cez Nosluš robil ak ma pamäť neklame
ja som cez nich mala robiť cez vianoce.. v tescu za pokladňou.. už som mala všetko zajednané /nakoniec som si našla lepšiu prácu/.. ako agentúra ako každá iná si myslím.. a teraz mi aj písali pred pár týždňami či nemám záujem o takú a takú prácu
Takže zatiaľ žiadna ostrá kritika ani chvála, hmm.
Čo som počul ja, vraj je to jedna z tých dôveryhodnejších agentúr, majú slušne dlhé pôsobenie na Slovensku, a aj zaujímavé ponuky (no dobre, len niekedy, ale predsa)
Napadla ma otázka, za založenie zmluvy sa nič neplatí? @api@janu@drejka ?
@hawran nie, žiadne poplatky. sa normálne u nich registruješ. a u nás to tak funguje, že povieš, čo by si rád vykonával. alebo tam ti povedia, čo majú často voľné. a keď niečo majú, ti normálne zavolajú aj sami, či to berieš. u nás je to skoro o minúty. takže aj hneď na druhý deň môžeš utekať
ja som tiež u nich regnutá a občas sa našla aj fajn brigáda, len často majú len blbosti ako zbieranie podpisov pre vznik politickej strany alebo obsluha pokladne teda aspoň tu v BA.
veľa ľudí poznám, čo tak robia.. teda brigádujú.. a ak chceš pár prachov, tak sa oplatí... ale ak chceš dlhodobú prácu, tak určite nie.. .. to je tak . ty by si zarobil 3 € na hodinu, ale keďže si cez agentúru, tak zarobíš 2€ ... celé zle!
Noslus sam o sebe nie je zla agentura. Kazda pobocka je taka vykonna, aki su jej zamestnanci,
Pokial ide o Trnavu tak su tam same pice .... vyplata mi prisla po pol roku a to som tam kazdy den chodil a doslova ich hnal k tomu aby mi tie peniaze KONECNE poslali.....
Ale v Blave mozes mat ine skusenosti.
Na druhu stranu ale musim povedat, ze vyplata za mesiac bola tucna, pretoze mi nasli brigadu skoro na kazdy den....
Ono je to skor o osobnych skusenostiach ale preco ta monogabilita
Registracia vo vacsine (ak nie vo vsetkych) agentur je zadarmo, takze si daj jeden den , ked pochodis cele mesto a potom uz len cekuj smsku s ponukami ktore ti budu chodit na mobil
Ja som tam zaregistrovaná tiež a ešte furt nič Ale ochotne čakám Moji známy cez to robili a nesťažovali sa, výplata im chodila načas len väčšinou im ponúkali kraviny ako vypĺňanie dotazníkov najmenej 20 či ako proste blboviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Čo som počul ja, vraj je to jedna z tých dôveryhodnejších agentúr, majú slušne dlhé pôsobenie na Slovensku, a aj zaujímavé ponuky (no dobre, len niekedy, ale predsa)
Napadla ma otázka, za založenie zmluvy sa nič neplatí? @api @janu @drejka ?
Pokial ide o Trnavu tak su tam same pice .... vyplata mi prisla po pol roku a to som tam kazdy den chodil a doslova ich hnal k tomu aby mi tie peniaze KONECNE poslali.....
Ale v Blave mozes mat ine skusenosti.
Na druhu stranu ale musim povedat, ze vyplata za mesiac bola tucna, pretoze mi nasli brigadu skoro na kazdy den....
Ono je to skor o osobnych skusenostiach ale preco ta monogabilita
Registracia vo vacsine (ak nie vo vsetkych) agentur je zadarmo, takze si daj jeden den , ked pochodis cele mesto a potom uz len cekuj smsku s ponukami ktore ti budu chodit na mobil