Ahoj, ake mate skusenosti s letnymi brigadami pre studentov? Zaujima ma co ste robili a aku ste mali hodinovu mzdu Crta sa mi praca v jednom obchode a neviem kolko si mam pytat na hodinu...
vždy si pýtaj viac- minimálne 2, 50€ .. ja som robila v jednom obchode a pytal sa ma veduci kolko chcem, tak som povedala tych 2,50 a mala som teda 2,50.. a potom tam zacala robit jedna baba.. a jej sa pytal že kolko by chcela na hodinu.. povedala 2 eurá a aj ich dostala..
Pokiaľ v obchode,čiže predpokladám,že tam v podstate nič nebudeš robiť,(ak sa mýlim,tak ma oprav) tak 2,5 Eura by bolo tak normálne,celkom fajn. 2 sú podľa mňa už málo,ale teraz si z brigád veľmi nenavyberáš...Ja som robil 3 roky dozadu manuálnu za 60 sk,pred dvoma rokmi za 80 sk a minulé leto 3,5 Eura +strava.
60 minut za hodinu, ak si k svetu a vedúci bude najaký frajerkaj tak to využi a pýtaj si 5 éčiek, inak ja mám už dohodnutu brigádu na stavbe tatkovho kamoša za 3,50€
- mesiac robite a kupite si novy pocitac, alebo si to date na vodicak, alebo si kupite ipod alebo inu somarinu bez ktorej by ste sa este chvilu zaobisli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak podpísal som že je tajomstvo koľko zarobím, takže sa nemôžem pochváliť, ach sakra, a ja sa tak rád chválim
ja bych pod 3 eura nesla.. teda v mojom kraji a v blave
Inak je mám monetálne prácu na dohodu, za ktorú dostanem okolo 12-14 € za hodinu, ale je to len na pár hodín bohužial
- mesiac robite a kupite si novy pocitac, alebo si to date na vodicak, alebo si kupite ipod alebo inu somarinu bez ktorej by ste sa este chvilu zaobisli
Ovsem investovat nenapadne nikoho
normálne ste ma zaskočili
@black_soul teraz je strašne ťažko vôbec si zohnať brigádu, tak ľudia sú radi keď dostanú "len" toľko.