Brigáda, ktorá donedávna bola na birdze v sekcii \"Brigády\" na vyplnanie nejakych prieskumov
caute ludia, donedavna bol na birdze uverejneny inzerat na nejaku brigadu, dke si zarabate prachy tym, ze vyplnujete dotazniky a odpovedate na prieskumy, ktore vam dana agentura zasle. skusal to niekto z vas? ako to prebieha?
neaka teta mi odtial volala xD
fuha xD ze par otazok xD
take inac odveci xD
hlavne ze ci mame rodinne sidlo chatu vilu etc xD
alebo ci mame umyvacku riadu etc...
hm po tom telefonate sa mi to prestalo pacit xP
Ja som také niečo tiež vyplnil. Neviem či tu alebo inde... Potom som šiel na nákupy do Trnavy až a tam ma vyrušil telefóna mi volala pani z Česka ohľadom tohto a absolvovali sme asi 5 minútový rozhovor ako spomína hore depechemode a zarobil som si zatiaľ 1€
Prieskumy sa robia na zaklade poziadaviek klientov (podla toho aku cielovu skupinu chcu), niekedy sa niekomu stane ze bude mat 3-4 prieskumy za mesiac, inemu aj viac, inemu jeden, alebo ziaden. Podla toho aka je to cielova skupina.
Spolocnost Mediaresearch hladala par stoviek/tisic respondentov v teenagerskom veku, a dovtedy mala bezat kampan na respondentov, dokym ich nebude dost.
Kedze ziskala dostatocny pocet respondentov vdaka reklame na BIRDZ, tak uz nemusi propagovat brigadu, lebo uz ma dost anketarov.
mne ta teta tiež volala ale keďže sa tam muselo potom vyplnať strašne veľa údajov o mne a tak... tak som sa bála že je to fake a radšej si to euro ušetrím tak že si zajtra nekúpim bagetku ale spravím si destiatu doma a mám zarobené
@sweeety tak teba mozno ee ae twoja mamka sa ide v robote zodrat aby si ty, nehodna, nevdacna dcera mala co do ust vlozit, a ty tak nehanebne zneuzivas jej pohostinnost ..
@trdelniiiq moja mamka nakupi kazdy druhy den ale 20 jogurtov a inych pitchovín a ja sa idem zodrať aby som to stihla pojesť kým tomu skončí záruka takže som na tom jednoznačne horšie ako ona
njn ja som so s tou pani dneska pokecal... a kedze som siel po rucnej ulici tak som len cakal na chvilku ked dohovori a odpoevda si typol lebo som fakt nemal ponatia co vravela... no co uz mozno som sa s tim dostal do extremnej skupiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
fuha xD ze par otazok xD
take inac odveci xD
hlavne ze ci mame rodinne sidlo chatu vilu etc xD
alebo ci mame umyvacku riadu etc...
hm po tom telefonate sa mi to prestalo pacit xP
Spolocnost Mediaresearch hladala par stoviek/tisic respondentov v teenagerskom veku, a dovtedy mala bezat kampan na respondentov, dokym ich nebude dost.
Kedze ziskala dostatocny pocet respondentov vdaka reklame na BIRDZ, tak uz nemusi propagovat brigadu, lebo uz ma dost anketarov.