mam brigadu, ale po zimnom semestri ma pravdepodobne vyhodia zo skoly. no na brigadu by som aj tak rad stale chodil.mam sa na brigade tvarit, ze stale studujem, alebo mam povedat radsej pravdu?...a neviete ako je to s isicom, kedy prestane byt aktivny?
bez potvrdenia o návšteve školy nemôžeš robiť na dohodu o brigádnickej práci študenta predsa... teraz možno jedno, od nového roka to bude - minimálne pre zamestnávateľa - výrazný rozdiel od obyč dohodára...
@flussica tie potvrdenia o navsteve su uradnym dokumentom dokonca uradny dokument je aj ospravedlnenka od doktora a kolko rokov basy? podla toho ze aky dolezity uradny dokument falsujes a ci ho aj predavas napr. tie ospr. a tak podobne ci mas cisty register vela tam toho je tych faktorov
@luc.ka a aky je tam rozdiel z pohladu zamestnavatela? dane aj odvody budu po novom rovnako vysoke a neviem o tom, ze by si studenti vydupali nejaku vynimku...
@tommyhot tak včera mi v robote povedala, že od nového roka jej mám doniesť potvrdenie o návšteve školy, lebo po novom roku to bude takto pre nich lepšie... ja osobne ti to neviem detailne vymenovať, ale predpokladám, že tá osoba vie, čo hovorí
@daniel14 tak pokial ti nebudú robiť novú zmluvu, tak nemajú od teba prečo pýtať potvrdenie o návšteve školy.. a prípadne by si si nové potvrdenie o návšteve školy mohol vypýtať ešte teraz, ked chodíš do školy.. ale to by bola tá možnosť, že im budeš klamať, resp. nepovieš pravdu, že už nie si študent
a isic je asi aktívny, pokial ti platí tá prolognačná (či ako sa to povie ) známka, ale to si myslím len ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ten ISIC - .
bez potvrdenia o návšteve školy nemôžeš robiť na dohodu o brigádnickej práci študenta predsa... teraz možno jedno, od nového roka to bude - minimálne pre zamestnávateľa - výrazný rozdiel od obyč dohodára...
Vieš náhodou aj, koľko rokov basy hrozí za falšovanie úradných dokumentov, ak teda podtaké spadajú aj potvrdenia o návšteve ?
a hej, niečo vydupali...
a isic je asi aktívny, pokial ti platí tá prolognačná (či ako sa to povie ) známka, ale to si myslím len ja