čaute čiže dostala som ponuku na brigádu, ale s tým, že ju budem musieť vykonávať aj počas školy nie len teraz cez leto...vysoká mi začína 21septembra... chcem sa opýtať, že vy čo tak brigádujete či to v pohode stíhate... nechcem zas lietať nonstop zo
Za prve ak zacnes teraz brigadovat kde mas napisane ze to nemozes ukoncit? Ves normalne po lete ukoncis pracovny pomer. Dalsia vec zalezi to na brigade a na tom pre koho robis. A vsetko sa da stihat ked sa chce
Brigadujem popri skole od mojich 17. Pred rokom som mal 2 brigady naraz. Stihat sa to da.
No samozrejme velmi zalezi aky je napr. zamestnavatel. Niektori ponukaju studentom aj uplne flexibilny pracovny cas, teda prides kedy chces, odides kedy chces a ked sa tam par dni neukazes, tiez to je v pohode Vtedy sa brigaduje naozaj dobre
@rocafella no veď to je na tom, že mi napísali, že sa nejedná o krátkodobú brigádu teda do konca leta ale že ak ju chcem musím aj počas školy zotrvať v nej... a zas sa bojím že potom tá brigáda pôjde na úkor učenia a to nechcem
jaj už som to písal v @2 a tuto slečna @sheily to zopakovala neviem prečo hľadáš problém tam kde nie je proste povedz: Veľmi rada zotrvám a bla, bla; bla a donesieš potom len výpoveď a nič ti nemôžu len dôkladne si preštuduj zmluvu
..záleží od zamestnávatela, ale aj toho pracovníka, jako a či si "sadnú´..
ale ak sa šéfovi zdá byt ten zamestnnaec perspektívny, tak skor mu vyhovie vo veciach..
a tiež si možeš vytvorit vačší časový priestor aj na strane škoy, šak nemusíš chodit na úplne všetky prednášky furt.. (ak to nebudeš vediet inak stíhat
Popri škole brigádujem od 14tich, držím priemer 1,0, chodím na celoštátne SOCky a iné competitions a ked som ešte mohla, tak som aj žúrky zvládala.
Ked budeš chcieť, tak dáš všetko.
kamarat nabehol na leto do prace na plny uvazok a po lete odisol :33333333333 tak nevidim problem ujst stade kd to je len brigada nehehehehe. Ja inak cez vysku robit nechodim. Sak uz ked mam ja volno v rozvrhu nejaky den volnejsi tak idem von abo co trochu chillik. Nevim jak bych robil labaky picoviny do skoly a este robil popri. mozno dobuducna. loolo
ja som mal v 15tich už 3brigády 2som nechal a a mal by som robiť raz týždenne 2hodiny bud v stredu ked mi to vyhovuje alebo vo štvrtok plat 250€ .Spokojnosť vysoká námaha 10minutová ojebávam totiž to nik nemá lepšie než ja
stretol som pár učiteľov či hejtovali študentov čo robia popri prezenčnom a miesto prednášky..cvika idú do práce
V priemere som robil 20h týždenne z domu, poväčšine po večeroch, škola ako tak išla stihnúť ale na veľa vecí som nemal čas, často som sa stím ponáhľal takže pred skúškovým som to nechal... peniaze boli super ale nestálo mi to zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
No samozrejme velmi zalezi aky je napr. zamestnavatel. Niektori ponukaju studentom aj uplne flexibilny pracovny cas, teda prides kedy chces, odides kedy chces a ked sa tam par dni neukazes, tiez to je v pohode Vtedy sa brigaduje naozaj dobre
ty si programator?
ale ak sa šéfovi zdá byt ten zamestnnaec perspektívny, tak skor mu vyhovie vo veciach..
a tiež si možeš vytvorit vačší časový priestor aj na strane škoy, šak nemusíš chodit na úplne všetky prednášky furt.. (ak to nebudeš vediet inak stíhat
Ked budeš chcieť, tak dáš všetko.
V priemere som robil 20h týždenne z domu, poväčšine po večeroch, škola ako tak išla stihnúť ale na veľa vecí som nemal čas, často som sa stím ponáhľal takže pred skúškovým som to nechal... peniaze boli super ale nestálo mi to zato