Náhodou robil to niekto? Neviem si to dosť živo predstaviť, vie mi niekto povedať čo tam vlastne robia ? Tak ma to zaujíma, keď som si listoval brigády.
bola som, je to v pohode. Teda záleží aké úseky dostaneš, tie pri benzínkach sú fajn, obchvaty a cesty mimo mesta menej fajn, no dá sa to. Dostaneš záznamové hárky kde robíš čiarky podľa toho koľko áut v danom pruhu prejde, žiadna panika
jaky to ma zmysel? preco sa to robi? a preco sa na to nepouzije nejaky detektor, snimac pohybu, aplikacia, radar, hocico?
zas by si mohli na ministerstve prilepsit na nejakom predrazenom tendri
@myschka pretože ciest je brutálne veľa a techniky dosť málo v porovnaní s nimi. ak by sa technika striedala, robilo by sa to dva roky a už by to nebolo aktuálne. preto sa pre šetrenie času niekde dáva kamera, inde len brigádnici s papiermi.
kamera sa dáva tam, kde treba snímať aj poznávacie značky, aby sa napríklad vedelo, autá z ktorých miest najčastejšie tou cestou chodia, prípadne koľko krát za deň ňou prejde to isté auto.
záznamy z tých kamier sa potom kontrolujú na dvakrát - špeciálnym programom, ale aj ten sa tak v 30% zmýli a zapíše nesprávnu značku, takže to aj tak ešte raz musia prejsť brigádnici na počítačoch ručne, aby to bolo presné.
Tak to vyzerá slušne, takže nič ťažké ani žiadne jazykove zdatnosti na C1 netreba hovoríte hej? ... Ja len tak lebo čo som listoval tak tam bolo že 3€ alebo aj 4€ na hodinu a 4€ na hodinu je celkom OK ešte aj ked si vieš vybrať nejaký úsek
Ale načo to vôbec robia takéto zratavanie? ... a spz ... k akej štatistike to služi ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale, veď čiarky si dotyčný môže aj sám napísať, nebo je kontrolovaný?
zas by si mohli na ministerstve prilepsit na nejakom predrazenom tendri
kamera sa dáva tam, kde treba snímať aj poznávacie značky, aby sa napríklad vedelo, autá z ktorých miest najčastejšie tou cestou chodia, prípadne koľko krát za deň ňou prejde to isté auto.
záznamy z tých kamier sa potom kontrolujú na dvakrát - špeciálnym programom, ale aj ten sa tak v 30% zmýli a zapíše nesprávnu značku, takže to aj tak ešte raz musia prejsť brigádnici na počítačoch ručne, aby to bolo presné.
Ale načo to vôbec robia takéto zratavanie? ... a spz ... k akej štatistike to služi ?