@julietdeyl u nás berú relatívne často, treba často otravovať personalistku a volať jej že či má voľné smeny a snažiť sa čo najviac, veď zlí brigádnici rýchlo poletia (teda, pri dokladaní)
@luc.ka preco si myslis, ze je to nezodpovedne? tie decka nie su myslim za pripadny unik penazi z pokladne financne zodpovedne, maximalne ich vyhodia.. A ked je to vyssia ciastka, vzdy su tam kamery. Ved 16rocny clovek predsa ratat vie, vzdy zada kolko zakaznik zaplatil a napise mu to, kolko vydat.
Keby na pokladnika neboj vyvijany tlak nervoznymi ludmi stojacimi v rade atd, zvladlo by to aj mladsie dieta (coz nevravim, ze je spravne alebo co, len zvladlo)
tak možno nie nezodpovedné, ale hlúpe, keď ich v prípade nejakého manka môžu "len" vyhodiť. proste nezamestnala by som decko a nedala mu do ruky moje peniaze, keď nemá nejakú (neviemakýmpojmomsatooznačuje) zodpovednosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Keby na pokladnika neboj vyvijany tlak nervoznymi ludmi stojacimi v rade atd, zvladlo by to aj mladsie dieta (coz nevravim, ze je spravne alebo co, len zvladlo)
tak možno nie nezodpovedné, ale hlúpe, keď ich v prípade nejakého manka môžu "len" vyhodiť. proste nezamestnala by som decko a nedala mu do ruky moje peniaze, keď nemá nejakú (neviemakýmpojmomsatooznačuje) zodpovednosť.