Ahojte hľadám si brigádu na leto v Bratislave, mám 16. Zaujímalo by ma, cez čo ste si našli brigádu vy, prípadne aké máte skúsenosti s agentúrami (promo, hostesing) .. Ďakujem
Našiel som si vždy tak, že som dvihol svoju prdel zo stoličky a šiel osobne rozdávať životopisy a oslovovať všetky firmy kde by som mal záujem brigádovať.
@synekdocha ja som tam bola asi osem mesiacov.. a náhodou najlepšia brigáda a nenáročná... teda pokial sa len ankety volajú, a nie niečo ponúkať.... len tam sedíš pekne pohodlne, a vykecávaš sa, odklikávaš odpovede...nie si v priamom kontakte s ludmi, je jedno či dojdeš nenalíčená prípadne s masnými vlasmi,, a vždy lepšie než preháňať sa v mekáči za pultom a po práci dojsť domov voňavá ako vyprážaný syr
@bludiacisvetom no neviem, ja som tam bola asi dva mesiace, najprv som robila takú nejakú anketu, to bolo v pohode, potom som predávala bambusové ponožky, to ma skoro mrdlo, ale vďaka bohu to netrvalo dlho a potom taký ten customer service pre dôveru (teda vysvetľovať ľuďom, že nemajú zaplatené zdravotné poistenie, oznamovať im aby ho zaplatili, zisťovať, či ho vôbec mienia zaplatiť....a potom vlastne na linke, na ktorú ako prvú zavolajú nasraní ľudia, že prečo od nich vymáhame peniaze (a nevysvetlíš niektorým, že ty za to nemôžeš) ak majú všetko zaplatené....no proste....never more....to sa radšej každé ráno namaľujem a pôjdem medzi ľudí
viete nepýtam sa to preto že by som už s hľadaním a posielaním nezačala, ale preto, že by som sa nerada nechala nejakou spoločnosťou oklamať a tak preto sa radšej spýtam či niekto nevie niečo odporučiť..
@synekdocha call centra ma ani nenapadli, hned idem nieco pohladat
@bludiacisvetom v tom mas absolutnu pravdu, mam prilezitost si vybavit McDonald..najprv skusim este nieco ine, ale pokial nie, tak budem stastna aj zaň
@chevro minulý rok som som tak strávila dva dni, rok predtým jeden deň chodením a rozdávaním CV a výsledok žiadny. Teda až na to, že jedna "luxusná eurovejská" kaviareň ma chcela ako umývačku riadu.
:/ možno som len chodila po zlých podnikoch, ale je dobré si pozrieť aj ponuku na nete..
@vallie ja som si povedala že radšej nebudem v lete nikde pracovať, než by som mala ísť niekam do mekača alebo podobného, alebo zasa raz čašníčku robiť ožranom, fujto!
ked už chceš skusiť callcentrum tak také kde sa čisto len ankety robia.. to je super.. nie ten druh čo opísala kolegyňa vyššie z toho by aj mňa asi porazilo
ja som sa teraz hlásila do TERRANOVI, ale neozvali sa mi naspať. a tiež v eurovei do kina ale tiež bez úspechu... čiže verdikt balím si kurfe, hned po skuškach opušťam intrak a budem pekne doma užívať si leto
@zuzanne112 dva dni? normálne že dva celé dni? A však ja nevravím že je zlé pozrieť si na nete, len tým chcem povedať to, že väčšina ľudí sedí doma a čaká, že tá práca spadne z neba a potom akurát nadávajú, že sa nič nedá nájsť
@chevro áno! najprv som chodila len do vybraných podnikov, kaviarní a pod. ale potom že seriem na to, chodila som úplne všade!!
A najlepšie bolo že: "ozveme sa vám určite"
Čakám doteraz
Tak to áno, je dosť veľa ľudí čo mi vkuse pília uši, že "potrebujú peniaze a nejakú brigádu"..a čo preto urobia? Chodia si po vonku, sedia doma za PC, nudia sa a nič..
Tak ja sa dosť snažím, dúfam že sa to aj tento rok oplatí
V Bratislave je dobré natrafiť niekedy na niečo dobré mne sa to poväčšinou podarilo cez známosti. Alebo odporučenia.
@nikola515 no podľa toho kde a čo robíš, ak niečo predávaš, máš tam nejakú pevnú mzdu, plus niečo podľa toho, koľko predáš; ak robíš napr. ankety, tak ti platia podľa nejakého priemeru....neviem no, občas to nie je náročná práca, závisí od toho, koľko odpracuješ, ja som to mala len tak doplnkovo popri ešte jednej práci...ale teda celé leto (ak počítam nájom a výdavky za živobytie) by som z toho určite finančne nepotiahla
V Bratislave vôbec nieje problém si nájsť brigádu na leto, kedysi som pracoval v Tescu, potom agentúry(odporúčam Index Nosluš), McDonalds... Momentálne mám už trochu väčší rozhlad, napr. firmy 2Muse, TNS, Median hladajú brigádnikov(prieskum trhu cez telefon)... Možnosti brigádovania v BA sú fakt dobré, dokonca aj ja s kamošom hľadáme zopár brigádnikov...
Mne sa dokonca podarila teraz nájsť aj fajn brigáda na leto v oveľa menšom meste, v Malackách
@nikola515 mne osobne to ako brigáda popri škole stačilo na uspokojenie vlastných rozmarov... a ešte to bolo aj také oddychové že som tam chodila vypnúť, dalo sa popri tom čítam kniha alebo sa učiť.. lebo nie vždy to tí ľudia dvíhali.. 3,33 na hodinu to bolo po dosiahnutí 10 smien za mesiac.. inak len nejakých 2,80
@turgon no hej, ked vystudujes vysoku, a uspokojis sa len z poziciou, kde zarobis aspon 1500 eur, a si sef aspon dvom oddeleniam, tak nie, vtedy si mladi pracu nenajdu ja si myslim, ze kazdy si najde pracu ked chce, a hlavne, takuto brigadu na dohodu
Najlepsia moznos je priamo oslovovat obchody, firmy, restauracie.... Nehladat agentury, ktore si nechavaju platit z vasej hodinovej mzdy. Treba podpisovat len dohody priamo so zamestnavatelom. Potom je aj sadzba vysiia a lepsie sa da dohadovat a komunikovat. Osobne mam takto najlepsie skusenosti. Ak nemas 18- je k dispozicii najviac asi fast-food, supermarket a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@synekdocha call centra ma ani nenapadli, hned idem nieco pohladat
@bludiacisvetom v tom mas absolutnu pravdu, mam prilezitost si vybavit McDonald..najprv skusim este nieco ine, ale pokial nie, tak budem stastna aj zaň
:/ možno som len chodila po zlých podnikoch, ale je dobré si pozrieť aj ponuku na nete..
Ja som dnes dostal ponuku na brigádu. Robiť 3 dni v týždni a zarobiť cez 700 za mesiac
Bohužiaľ nemám čas
ked už chceš skusiť callcentrum tak také kde sa čisto len ankety robia.. to je super.. nie ten druh čo opísala kolegyňa vyššie z toho by aj mňa asi porazilo
ja som sa teraz hlásila do TERRANOVI, ale neozvali sa mi naspať. a tiež v eurovei do kina ale tiež bez úspechu... čiže verdikt balím si kurfe, hned po skuškach opušťam intrak a budem pekne doma užívať si leto
ale keď veľmi chceš, môžeš si pozrieť index nosluš a p.j servis....
A v Bratislave to fakt problém nie je
A najlepšie bolo že: "ozveme sa vám určite"
Čakám doteraz
Tak to áno, je dosť veľa ľudí čo mi vkuse pília uši, že "potrebujú peniaze a nejakú brigádu"..a čo preto urobia? Chodia si po vonku, sedia doma za PC, nudia sa a nič..
Tak ja sa dosť snažím, dúfam že sa to aj tento rok oplatí
V Bratislave je dobré natrafiť niekedy na niečo dobré mne sa to poväčšinou podarilo cez známosti. Alebo odporučenia.
Mne sa dokonca podarila teraz nájsť aj fajn brigáda na leto v oveľa menšom meste, v Malackách
Ja by som odtiaľto bola rada aj za umývanie riadov... čo úprimne čakáš? že ťa zoberú ako čašnúčku keď nemôžeš za kasu?
treba proste chodiť a otravovať...alebo ísť cez agentúru(v tomto prípade môžeš skončiť ako upratovačka v sklade ) ale tak práca ako práca...
@zuzanne112 tak tie agentúry si asi nechám až keď ma inde odkopnú pár ľudí sa mi na to dosť sťažovalo.. no uvidím