Ahojte! Nepracujete alebo nepoznáte náhodou niekoho, kto pracuje v McCafé? zaujímalo by ma totiž, ako sa tam dá dostať má to nejakú spojitosť s prácou pri McDonaldovských hamburgeroch a hranolkách?
Mne tuším kamoška čo robila v MC hovorila, že keď tam si už určitú dobu tak ťa môžu preradiť, alebo to môžeš striedať s prácou v reštike. ale to sa mi len zdá
mam kamaratky, co tam robia.. ono je to tak, ze robis aj mccafe aj v hranolkach na kase... ale vzdy je to individualne.
jedna zacinala v kuchyni, presla na kasu a potom do mccafe, ina zacala hned v mccafe a sem-tam, ked bolo treba isla na kasu, tretia sa z kuchyne nedostala inde...
@rose209 hej robím tam a dostala som sa tam úplne náhodou chcela som ísť niekde dozadu do kuchyne a oni ma nemali kde dať tak som skončila v kaviarni je to individuálne šupnú ťa kde potrebujú a keď sa naučíš danú pozíciu budú ťa učiť na tie ďalšie aby mali nejaké záskoky alebo výpomoc ak je toho vela
No a ak náhodou nepiješ kávy (čo ja nepijem tak to je zo začiatku fakt strašné doteraz si neviem zapamätať kolko ml toho alebo hentoho ide do niektorých nápojov a ak máš náhodou ešte nejaké otázky tak sa pýtaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.profesia.sk/praca/mcdonald-...
jedna zacinala v kuchyni, presla na kasu a potom do mccafe, ina zacala hned v mccafe a sem-tam, ked bolo treba isla na kasu, tretia sa z kuchyne nedostala inde...
No a ak náhodou nepiješ kávy (čo ja nepijem tak to je zo začiatku fakt strašné doteraz si neviem zapamätať kolko ml toho alebo hentoho ide do niektorých nápojov a ak máš náhodou ešte nejaké otázky tak sa pýtaj
xy inych kaviarni, kde sa da robit, a mas istotu, ze to bude LEN kaviaren a ze nebudes smrdiet po prepalenom oleji, ale len vonat po dobrej kave.