Ak myslíš ten obchod kde sa nakupuje napríklad do iných obchodov a tak podobne tak sa treba určite pripraviť na ťažké veci, pretože tam si ľudia namiesto nákupných košíkov ťahajú za sebou tie veľké zdvižné vozíky a nakupujú všetko vo veľkých baleniach do skladov a tak podobne, takže sa zrejme predpokladá, že si na to pripravená. Ale inak si myslím, že tam môže byť dobre. Väčší kľud ako v bežnom supermarkete napríkad
ale inak, jj dla toho že čo tam chceš.. zrejme prácu na VZV asi nie, dobré je na 'recepcii' či kde, keď vchádzaš dovnútra.. na pokladňu by som ti neradila
robila som dakedy davno na zakaznickej recepcii a bola to teda slusna nuda.... vonku 30 stupnov, za dverami sa vlnil vzduch a ja som tam stala bezne aj 11 hodin a cakala ci dakto pride...neznasam robotu, kde nemam co robit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale inak, jj dla toho že čo tam chceš.. zrejme prácu na VZV asi nie, dobré je na 'recepcii' či kde, keď vchádzaš dovnútra.. na pokladňu by som ti neradila