Ahojte. Naskytla sa mi ako študentovi strednej školy (18 r.) taká možnosť - brigádovať vo firme next-level. Pred cca. 2 týždňami som mal pohovor a zobrali ma. Včera bolo školenie, ktoré trvalo okolo 50 minút a tam nám jeden mladý chlapík o tom všetkom rozprával. Dnes som si čítal vlastne rôzne diskusie na weboch, no väčšinou sú len samé negatívne ohlasy. Bolo mi vlastne povedané, že ak zoženiem cca. 15 ľudí za mesiac, tak môj zárobok bude 1000€. Ide o tzv. "pomáhanie ľudom", tak to bolo nazvané. Je mi jasné, že ide o takú spoločnosť, ktorá má svojich finančných poisťovákov, ktorí vlastne chodia za ľudmi so zámerom znížiť im niečo. Teda aby za niečo platili menej, poprípade im ponúknuť nejakú výhodnú poistku. Majú sa mi budúci týždeň ozvať na podpísanie zmluvy a dohodnutie ďalších školení. Ja absolútne neviem čo mám teraz robiť. Nebolo by to zlé si takto zarobiť, ale celé sa mi to nejako nezdá. A ešte niečo, ony predtým boli OVB a teraz sa premenovali na next-level?
lol boze moze byt niekto az takto naivny??? myslis ze nekontaktovali (takmer) kazdeho cloveka v tvojom veku na slovensku? u nas kazdeho z nasej skoly, take bullshity nam pisali ze az
boze, ze na toto este niekto naleti
Tie vaše stupidne komenty. Píšu tu takí, čo v daných firmách ani nikdy neboli.
Každá firma má nejaké plusy a mínusy. Pracoval som v OVB aj vo Winners, takže viem to porovnáť. AFG a Prosight len z počutia.
No jasné, OVB je dreamjob!
Stačí ti len tváriť sa dôležito a nápomocne a veľmi, veľmi pozitívne, lebo pozitívne myslenie je kľúč k úspechu!
Šup do maturitného saka, nahoď nejaký motivačný citát na FB a môžeš začať obhánať svojich známych.
Ak by ti bolo divné že ti ľudia nedvíhajú telefón alebo sa tvária, že su strašne zaujatí obrubníkom keď prejdeš okolo nich po ulici, to si nevšímaj. Sú to hejteri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Budem rád za vaše postrehy. Moc mi pomôžete.
hlavne, ked tohto mal kazdy plne zuby uz pred desiatimi rokmi?
boze, ze na toto este niekto naleti
Každá firma má nejaké plusy a mínusy. Pracoval som v OVB aj vo Winners, takže viem to porovnáť. AFG a Prosight len z počutia.
Stačí ti len tváriť sa dôležito a nápomocne a veľmi, veľmi pozitívne, lebo pozitívne myslenie je kľúč k úspechu!
Šup do maturitného saka, nahoď nejaký motivačný citát na FB a môžeš začať obhánať svojich známych.
Ak by ti bolo divné že ti ľudia nedvíhajú telefón alebo sa tvária, že su strašne zaujatí obrubníkom keď prejdeš okolo nich po ulici, to si nevšímaj. Sú to hejteri.