no keď som pred 4 rokmi brigádoval ja v tescu za pokladňou, tak som musel mať bezpodmienečne 18...nuž časy sa asi menia... ale tak k téme, ja som bol spokojný, keďže som bol najlepší... len škoda, že už tie časy prešli... a vlastne možno je to aj dobré...ktovie... a čo sa týka prachov, tak to sa už nepamätám...
18 netreba, robí to aj 17 ročný spolužák a myslím že je to od 16 tich, ale maju tam strašne vela ludi , teda aspom u nas v nitre, takže mne sa miesto neujde, robí tam mamina známa a vraj ich majú 130 a ešte to budú znižovať tých brigadnikov
Ja sa tam tiež chystám robiť, kamoši tam robia, nestažujú sa. Plat je tiež dobrý, 3 eura. 18 mať nemusíš, len ked máš menej, tak tam musíš príjsť raz z rodičmi niečo podpísať...
teraz na tu brigadu v tescu spominam ako na srandu v hlave ostane len to dobre. Ludia ako zakaznici boli vacsinou srandisti ale nasli sa aj idioti. Keby platili lepsie na hodinu minimalne 3,5eura v cistom vratil by som sa v pohode ale uz nie do tesca ale do Lidl, ja som mal len nieco cez dve ecka
nerob v tescu pri pokladni ... je to nahovno, nepočul som na to jedného dobrého slova ..utekaj kdesi do skladu a neboj sa, nie sú tam také ťažké práce že by si to nezvládla ... v sklade máš kľud, robíš si čo máš dopredu zadané a nikto ťa neotravuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
platili mi 3€ a stazujem si velmi silno.