snáď až potom, ako ti povedia, že oukej, rátame s tebou, budeš potrebovať najskôr potravinársky preukaz, ten si vybavíš za 5 min. lekárka ti dá paličku s vatou na konci, strčíš si ju do zadku, pošlú to na rozbor a keď budú výsledky OK, tak ti vystavia preukaz. ja zaň platím 5 eur. a dá mi ho pred tým, než spravia výsledky s tým, že ak by dačo bolo, zavolá mi a bude sa to ďalej riešiť
mne teda do analnej kanalizacie nestrkali ziadne palicky s vatou. bol som na klasickej zdravotnej prehliadke, oci, moc, pocuvanie, otazky ci nemam kozne choroby, etc, dala mi zadarmo preukaz a hotovo.
obchodny retazec tesco ma teraz nejake problemy, nevie ci ich obchody najimaju ludi.
na tvojom mieste by som sa popytala aj v inych obchodoch (kaufland,billa...)
a ako hovori @2 mala by to byt len bezna prehliadka, na ktoru pojdes ked ta prijmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
na tvojom mieste by som sa popytala aj v inych obchodoch (kaufland,billa...)
a ako hovori @2 mala by to byt len bezna prehliadka, na ktoru pojdes ked ta prijmu
bože to sa mi nechce vybavovať tieto oné.