Ahojte mam 18 som studentka na gympli a ako lazdy rovesnik chcem ist niekam pracovat dokonca uz mam vyhliadnuty job v tescu len rodicia konkretne otec s tym nesuhlasi lebo robim vodicak a mam sa sustredit na ten...ostatni robia aj vodicak a popritom aj p
Dokoncenie
Prosim vas ako mam nasich presvedcit lebo prachy nam treba aj ked nie vela doma aj mne samotnej... Vsetci moji kamodi dakde robia a ja sa uz zacinam citit ako prizivnik lebo aj tie pebiaze co mi rodkovia daju ked idem von nestacia... V juli sa nedalo lebo som bola prec a trz aigust september...co poviete mam si ist za svojim alebo ustupit len aby doma nebol hriech?
keď si to ocko nepraje, seď doma na riti a vyšívaj trebars...
ako sa povie na Slovensku, nejako bolo, nejako bude...
oddychuj a uč sa na vodičák, lebo to nie je sranda a hlavne križovatky a jazdy, cúvanie, atak....
Bohuzial nie "ako kazdy rovesnik" normalne im doma povedz ze sa chces osamostatnit a ze chces mat zo seba lepsi pocit ked si to zarobis sama.
A ked uz k tomu tescu..ja si myslim ze to je jeden z tych druhov brigady kde si ty urcujes kedy tam pojdes a kolko tam budes takze ked to nebudes zvladat pojdes tam menej. Alebo dorob autoskolu ved to az tolko trvat nebude a potom chod robit
normálne sa s nimi porozprávaj, že to zvládneš, mnohí to tak zvládli, ale ked si to ocko vyslovene neželá, tak si najprv sprav vodičák a potom brigáduj, ved času je dosť
Joj, kiežby som mala aj ja takéto problémy že má nechcú pustiť mňa tatko zatiahol do sveta práce už v dvanástich som si kúpila za svojich prvých 800 korún taku nokiu, čo mala pogumované okraje, ktoré svietili, keď niekto telefonoval
nevidím problém, mám 18 rokov, vlastnú hlavu, a to že chceš zarábať, to sa cení, lebo dnes sú mladí strašne leniví. ja by som bola vďačná za také dieťa. a asi by som sa spýtala otca či mu vadí vyslovene daný job, alebo všeobecne, že sa mu nepáči predstava, že si jeho dcéra chce zarábať sama (opäť nechápem a musím sa smiat ). a s tým vodičákom je to riadny dríst.
@sabnacke ved toto...ked oni su strasne staromodni a proste oco dufa ze ked povie nie ze budem ticho ale to ja nemienim...plus som jedinacik... Mam starsieho brata ktory nechcel ist nikde robit lebo sa mu nechcelo a preto na neho ltec nadaval co chapem...lenze ja chcem a ani to sa mu nepaci... A pritom nam treba peniaze doma aj mne kedze chcem chodit von a osamostatnit sa...vsetky argumenty tu som uz pouzila a stale nepomohlo... Povedal ze z neho vysavam energiu
tak si jedináčik či máš brata ...mňa teda zaujímajú otcove argumenty a odpovede, keď mu povieš, že máš peňazí málo a potrebuješ viac. ja si vlastne túto situáciu ani neviem predstaviť, žeby ma nechceli pustiť na brigádu.
* hm ešte jedna vec. kto ti zaplatil vodičák? lebo nie každá rodina si môže dovoliť hneď na 18 dieťaťu zaplatiť také peniaze... tak ak majú peniaze na toto, nech ti pridajú na vreckovom bože veď to je hrozné prežívanie keď nemáš peniaze... treba sadnúť na to a skúšať stále diplomaticky odkomunikovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Prosim vas ako mam nasich presvedcit lebo prachy nam treba aj ked nie vela doma aj mne samotnej... Vsetci moji kamodi dakde robia a ja sa uz zacinam citit ako prizivnik lebo aj tie pebiaze co mi rodkovia daju ked idem von nestacia... V juli sa nedalo lebo som bola prec a trz aigust september...co poviete mam si ist za svojim alebo ustupit len aby doma nebol hriech?
ako sa povie na Slovensku, nejako bolo, nejako bude...
oddychuj a uč sa na vodičák, lebo to nie je sranda a hlavne križovatky a jazdy, cúvanie, atak....
A ked uz k tomu tescu..ja si myslim ze to je jeden z tych druhov brigady kde si ty urcujes kedy tam pojdes a kolko tam budes takze ked to nebudes zvladat pojdes tam menej. Alebo dorob autoskolu ved to az tolko trvat nebude a potom chod robit
A potom toto @4 .