Ahojte neviete niekto o nejakej agentúre (poctivej),ktorá sprostredkováva letné brigády pre študentov do zahraničia??..a máte niekto skúsenosti s brigádou v zahraničí,konkrétne UK alebo USA??..ja som brigádovala v zahraničí iba v Rakúsku a to som tam bola
pozri ak pojdes do uk do tyzdna mas pracu...staci zivotopis potom pohovor a vybavene....zarobis dva ktat viac ako na slovensku aj za uplne bezne prace...agenturu nepotrebujes pokial mas odvahu a aspon jedneho cloveka aby si sa mala skym poskladat na najom lebo to je jedina nevyhoda... teda podla toho kde budes byvat...
Ja som sa minuly rok zobrala na maltu, a v ten den som si nasla ubytko a tyzden na to pracu lebo je tam toho habadej, rozprava sa anglicky, v pohode zarobis, super zivot a mas furt teplo
Všetci občania, ktorí pracujú alebo si hľadajú prácu vo Veľkej Británii sú povinní vybaviť si NIN. Niektorí zamestnávatelia vás bez NIN nebudú chcieť zamestnať, väčšinou je to ale výhovorka, ako vás odmietnúť.
Inak teraz uz nie su karty, len take papiere posielaju.
Ale ked budes mat adresu, kde budete byvat, vyguglite na ktore job centre patrite, zavolajte a dohodnite si appointment, tak do 2-3 tyzdnov dostanes termin. A potom, ked si budes hladat pracu, budes kludne moct povedat, ze co a kedy
Kolegyna to tak urobila, a uplne bez problemov.
@unspoken - suhlasim s tebou
predchadzajuce, teda posledné leto som bola v Oxforde - mala som vyhdou, že som tam bola s priatelom, isla som tam len tak na blink, stací, ked si spravis zivotopis v aj, pojdes ho porznasat. ak tam budes, budes mat anglicke cislo, zivotopis, adresu - najdes si urcite pracu, pockaj dva tyzden ak nie, skus na mieste agenturu !
ale vzdy sa tam nieco najde !
ci vies skvelo, ci menej aj ... vlastna skusenost !
sice to nebolo lahke, kolkokrat som si poplakala, ale isla by som este raz
potom ti treba v ANglicku spravit number insurance - asi tak sa to vola
je to pohode
Len odvahu!
Good luck !
ja som bola v Londone, tento rok idem zase a preboha NIN vybaviť nie je žiadny problém síce som tam 2 hodiny strávila čakaním v job centre, ale zas NINko je na celý život len jedno, tak potom už máte pokoj. vybaviť účet v banke je o dosť väčší problém, akosi nie sú tam z toho nadšení a treba potvrdenie aj o ubytovaní aj o zamestnaní a aj tak po mne debil zazeral ale mám
Ak máš záujem, viem ti poradiť a pomôcť v tomto Pomáham v jednej agentúre, ktorá ti môže sprostredkovať prácu v USA, či už ako lifeguard, časníčka.. predavačka v obchodíkoch na pláži a ďalších pracovných miestach, ktoré ti budú vyhovovať. Pracuješ, potom cestuješ.. paráda Ak máš strach vycestovať za oceán, vedia ti pomôcť aj s prácou v UK Kým si/sme na VŠ je to pre nás super šanca! Hlavne USA, pretože po VŠ to už také jednoduché nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale ked budes mat adresu, kde budete byvat, vyguglite na ktore job centre patrite, zavolajte a dohodnite si appointment, tak do 2-3 tyzdnov dostanes termin. A potom, ked si budes hladat pracu, budes kludne moct povedat, ze co a kedy
Kolegyna to tak urobila, a uplne bez problemov.
tak to si super robotu vychytala je tam dosť pracovných možností?
a im nevadilo, že si bola len 2 mesiace? nemali s tým problém?
predchadzajuce, teda posledné leto som bola v Oxforde - mala som vyhdou, že som tam bola s priatelom, isla som tam len tak na blink, stací, ked si spravis zivotopis v aj, pojdes ho porznasat. ak tam budes, budes mat anglicke cislo, zivotopis, adresu - najdes si urcite pracu, pockaj dva tyzden ak nie, skus na mieste agenturu !
ale vzdy sa tam nieco najde !
ci vies skvelo, ci menej aj ... vlastna skusenost !
sice to nebolo lahke, kolkokrat som si poplakala, ale isla by som este raz
potom ti treba v ANglicku spravit number insurance - asi tak sa to vola
je to pohode
Len odvahu!
Good luck !