tak skvelý začiatok, potom tam prišli tie nechutné bicie a musel som ísť vygrcať ten nový pribináček čo mama kúpila...
video je dobré, až na časti, kde kýva hlavou vo dverách a pod stromom(prečo by to preboha niekto robil? a bez helmy?), a tomu strelcovi na konci by som nedal honorár, strielal jak na strelnici do terča sfetovaný morfiom a pripomenul mi mafiu 1
@torpedo08 pozri, tebe sa ľahko hovorí lebo asi o editácii videí a úpravy nevieš nič a ani nevieš ako dlho sa s tým babre... a keby som nerobil totie "kktinky" ako si to nazval, ľudia by to potom nevideli, že viem niečo robiť a potom by mi nedali ponuky...a keby som nerobil nevedel by som sa ani ako trénovať asi toľko k tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo čakáš že ti to pochválime?
video je dobré, až na časti, kde kýva hlavou vo dverách a pod stromom(prečo by to preboha niekto robil? a bez helmy?), a tomu strelcovi na konci by som nedal honorár, strielal jak na strelnici do terča sfetovaný morfiom a pripomenul mi mafiu 1
Skús urobiť remake na Tublatanku alebo niečo také
a pekné dievča