Tvrdky sú asi najbližšie k centru, nie?
(Teda ešte aj Veveří, ale tam sa dostane 5 a pol človeka
A od mojich čias je to tam fajn prerobené, len niektoré trojlôžkové izby sú proste kutice (Ale z vlastnej skúsenosti, ak ti sadnú spolubývajúce, tak to až tak nevadí)
@2 tak lebo sa mi pacia asi najviac. proste cisto subjektivny nazor.. alebo ked tak campus residential are ale to je .. no .. povedzme uz o trosku niecom inom
námestí. míru blízko park, tichá štvrť, výhľad na špilberk, do centra je to pešo takých 20 minút, šalinou 6 minút na českú. na LF takých 5-6 minút. Na FF je to možno 10 minút lebo treba vystúpiť už na obilňáku a +5 minút chôdza. Šalina ide rovno na stanicu a kúsok za ňou je tesco a pred kolejemi je brnenka,
Mánesova kolej je v pohode akurát pokojná a tak len tak random socializovať and stuff sa tu asi nejak velmi nedá aj ked deju sa tu veci, len som antispoločenský meirne takže možno mi unikajú. Pomer cena:uroven celkom schopná, minulý rok prerábali kupelne, izby su celkom super akurat maju iba nieco cez 15 m2 čo nie je bohviečo pre dvoch. A ináč kounicovy koleje su naj a maju balkony a na vyšších poschodiach skvelý výhľad a hned v ich budove máš školskú pizzérku .
z tvojich poziadavok mi tiez vyplyva ze najlepsie by ti boli kounicky. na miraky by om nesla raz som tam bola u kamarata a bola to strasne malicka izba pre 4 chalanov s poschodovymi postelami. komarov je podla mna idealna kombinaci ceny a zariadenia ale je nechutne daleko od vsetkeho. manesky sa mi moc nepacili. pokial mas peniaze tak tie kounicky no...
ja neviem ja by som najradsej zo vsetkych bola na palacaku, ale to su VUTkari. ale ti to maju super
čo máte všetci s kounicovou šak to je strašné čosi to miesto,príšetne drahé, v kuchynkách sa kradne, vkuse sa chľasce a furt sa pchaš pizzou. a ani sa mi nepáčili izby vobec. keď máš dobrú dojazdovku je najlepšia podľa mńa ísť na vevěří, to je ešte bližšie k všetkému, maličké, a hlavne bez vrátnika. aj keď izby sú troška depresívne zariadené, no ale aj tak sa mi tam najviac páčilo.
@marlemt Mánesky rocks . Ale známy práve prešiel na komárov alebo kde, lebo tu to je vraj veľmi pokojné . Viem, že vek nie je žiadnym ukazateľom ale i tak, čo študuješ ak sa môžem spýtať ?
Vinarky su drahe a strasne hlucne, neda sa tam spat. Este aj od ruky trochu, pokial teda neplanujes chodit na ekonomicku. Plne erazmakov. Oproti tomu take Tvrdky... Paradicka. Za malu cenu vela kvality. xD
@ssnehulienka určite klácelky alebo tvrdky.. (nám míru nepoznám, ale pripadne este to)
- vsetky tri su de facto 10 - 15 min od centra (pesi, trochu menej salinou)
a tvrdky asi 4ka izba a dúfať, že budeš mať fajn spolubývajúce.. ((veľkosť izby + cena to vyvažujú oproti 3kám) ((samozrejme, ze spolocne sprchy )
klacelky maju nevyhodu v sprchach v podzemi.. ((chodit tam zo 4 poschodia sa i spotis kym prides naspaet.. iba ze by to medzicasom prerobili co sa mi verit nechce)
vinarky su drahe.. su trochu z ruky..
kounicky su drahe.. mas spolocne kuchynky..
veveri je fajne.. akurat mas pod oknami saliny co moze byt velmi prijemne..
komarov je v prdeli daleko..
manesky su tiez trochu z ruky.. ale inak su fajn myslim...
a tiez dufam ratas s tym, ze intrak nie je prave tiche miesto
lacný, v centre, väčší komfort (čo som počula hlavne od ľudí, ktorí boli aj na intrákoch).
ja som od začiatku pobytu v brne na byte a fakt by som to nikdy za nejaký intrák nemenila.
tak ale nie každý podnájom je v centre a už vôbec nie každý je lacný. Tie najlacnejšie sa dajú zohnať skôr tak na okrajoch mesta. Ale nie sú to zase veľké rozdiely.. v pohode sa da najsť napríklad aj na úvoze, len netreba otvárať okno lebo vás zabije smog a to si myslím, že platí aj o tvrdkách lebo neďaleko je mendlovo námestí a to tak trochu dosť velký dopravný uzol.
Inak osobne si myslím, že intrák je lepší než nejaký podnájom, pretože na intráku človek spozná dosť ľudí.. aj keď teraz už ani nie. Toho roku je jaksi málo ľudí aj celkovo v škole.. normálne všade ľudoprázdno, v intráku na chodbách, dokonca aj v sprchách a v menze, tak to je už čo povedať...
no a k tomu miráku - izby sú síce malé, ale útulné. jediné čo ma štve, že pri stole sa tlačíme ako kkti, ale to som vyriešil tým, že sa učím na posteli. Čo sa týka ďalších nevýhod. Je to na kopci, pod oknami sa otáčajú električky a hneď vedľa je kostol, ktorý zvykne odbíjať hodiny. No a ešte by som vytkol dosť nechutné záchody, ale to bude tým, že tam bývajú hovädá ako ja Nájomné se vším všudy tam stojí 1800kč, čo je vlastne asi najlacnejší intrák masaryčky. Izby majú dosť rýchly internet, čo nie vždy je vybavením podnájmu. najmä taký lacný
btw. Bol som aj na podnájme. Intrák mi vyhovuje viac: lacnejšie, o nič sa nestarám okrem svojej izby, v septembri si zoberiem kľúč, v júni odovzdám. Ak chcem byť sám som na izbe, ak chcem byť s niekym, idem na chodbu.
Spoznal som kopu skvelých ľudí, čo by som na priváte nespoznal.
jj kounicky sú super... avšak cena mierne úmerná tomu...a pre mnohých je véééľké + menza-pizzeria v budove...a aj balkoniky majú! a spolubydla sa mi tam ide stahúvac
mírak v žiadnom prípade (vypadáva elektrina, internet, bez recepčnej služby - jop, naša kolejbaba ma serie, ale hentaké vytápanie chodieb a tak ma moc nezaujíma)
ale na klácelky som chcela ísť minulý rok aj terza som nad tým dumala...tiež z lacnejších, ale ťažšie sa dostať, ale má záhradku, telocvičňu a táq... akorát sprchy sú len na jednom poschodí
a tvrdky mi prídu vždy strašne úsmevné, lebo sú dosť lacné, majú zlú povesť, sú prakticky v centre (kúšťok od školy a od práce) a všetci čo sem dojdú, tak len oči vypučia.
Až na v celku socializačné sprchy
@trtken 3000 kč mesačne 5 minút pešo od moraváku v byte, kde sme traja, z toho dve na obrovskej izbe, dva balkóny, vedľa hneď dva parky a bla bla... je veľa?
a že na byte nespoznáš ľudí je hrozná kravina. :happy:
len si tuto zodpovedný za chod domácnosti (čo je si myslím dosť plus aj keď sa nie vždy chce) ale za to tu máš jednoducho komfort, aký na intráku mať nebudeš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(Teda ešte aj Veveří, ale tam sa dostane 5 a pol človeka
A od mojich čias je to tam fajn prerobené, len niektoré trojlôžkové izby sú proste kutice (Ale z vlastnej skúsenosti, ak ti sadnú spolubývajúce, tak to až tak nevadí)
ved skus si popozerat tu
» www.skm.muni.cz/ubytovani.php?a...
a okrem toho kounicovy su od centra asi tak 6 minut salinou/busom
ja neviem ja by som najradsej zo vsetkych bola na palacaku, ale to su VUTkari. ale ti to maju super
- vsetky tri su de facto 10 - 15 min od centra (pesi, trochu menej salinou)
a tvrdky asi 4ka izba a dúfať, že budeš mať fajn spolubývajúce.. ((veľkosť izby + cena to vyvažujú oproti 3kám) ((samozrejme, ze spolocne sprchy )
klacelky maju nevyhodu v sprchach v podzemi.. ((chodit tam zo 4 poschodia sa i spotis kym prides naspaet.. iba ze by to medzicasom prerobili co sa mi verit nechce)
vinarky su drahe.. su trochu z ruky..
kounicky su drahe.. mas spolocne kuchynky..
veveri je fajne.. akurat mas pod oknami saliny co moze byt velmi prijemne..
komarov je v prdeli daleko..
manesky su tiez trochu z ruky.. ale inak su fajn myslim...
a tiez dufam ratas s tym, ze intrak nie je prave tiche miesto
lacný, v centre, väčší komfort (čo som počula hlavne od ľudí, ktorí boli aj na intrákoch).
ja som od začiatku pobytu v brne na byte a fakt by som to nikdy za nejaký intrák nemenila.
Inak osobne si myslím, že intrák je lepší než nejaký podnájom, pretože na intráku človek spozná dosť ľudí.. aj keď teraz už ani nie. Toho roku je jaksi málo ľudí aj celkovo v škole.. normálne všade ľudoprázdno, v intráku na chodbách, dokonca aj v sprchách a v menze, tak to je už čo povedať...
no a k tomu miráku - izby sú síce malé, ale útulné. jediné čo ma štve, že pri stole sa tlačíme ako kkti, ale to som vyriešil tým, že sa učím na posteli. Čo sa týka ďalších nevýhod. Je to na kopci, pod oknami sa otáčajú električky a hneď vedľa je kostol, ktorý zvykne odbíjať hodiny. No a ešte by som vytkol dosť nechutné záchody, ale to bude tým, že tam bývajú hovädá ako ja Nájomné se vším všudy tam stojí 1800kč, čo je vlastne asi najlacnejší intrák masaryčky. Izby majú dosť rýchly internet, čo nie vždy je vybavením podnájmu. najmä taký lacný
A ako pozerám, ľudia to tu poznajú.
Urobme Birdz stretko Mánesky
Ale rýchlo!
btw. Bol som aj na podnájme. Intrák mi vyhovuje viac: lacnejšie, o nič sa nestarám okrem svojej izby, v septembri si zoberiem kľúč, v júni odovzdám. Ak chcem byť sám som na izbe, ak chcem byť s niekym, idem na chodbu.
Spoznal som kopu skvelých ľudí, čo by som na priváte nespoznal.
mírak v žiadnom prípade (vypadáva elektrina, internet, bez recepčnej služby - jop, naša kolejbaba ma serie, ale hentaké vytápanie chodieb a tak ma moc nezaujíma)
ale na klácelky som chcela ísť minulý rok aj terza som nad tým dumala...tiež z lacnejších, ale ťažšie sa dostať, ale má záhradku, telocvičňu a táq... akorát sprchy sú len na jednom poschodí
a tvrdky mi prídu vždy strašne úsmevné, lebo sú dosť lacné, majú zlú povesť, sú prakticky v centre (kúšťok od školy a od práce) a všetci čo sem dojdú, tak len oči vypučia.
Až na v celku socializačné sprchy
a že na byte nespoznáš ľudí je hrozná kravina. :happy:
len si tuto zodpovedný za chod domácnosti (čo je si myslím dosť plus aj keď sa nie vždy chce) ale za to tu máš jednoducho komfort, aký na intráku mať nebudeš.
či?
socku a medzinárodné vzťahy na FSS, hnusný humaniťák som
@ink urobme! ale do 28ho nie som v Brne, tak až potom
@ink mne stačí dátum, mám teraz koooopu volneho casu.
Tak po 28mom. Teraz som aj tak busy.
Urobím aj fórum