Stanicny bufet by nestacil? Inac pajzle mam najradsej... Je to uprimne.. V akoze lepsom bare zarobi casnicka rovnake hovno ako v pajzli.. Pajzel sa aspon nehra na nieco co nie je.
@mojdedo super dedko super ! ja nechapem ako sa moze niekto lepsie citit vo vyumelkovanom pube alebo podobnej kktine ako v poriadnom senku alebo v Cechach v poriadnej starej hospode
paradne pivko pekne potom poldeci zadymene okolie stare stole a stolicky nejaka ta hospodska pochutka to je ono ! jaaj dpc preco tu taky poriadny senk u nas neni uz
@mojdedodobre chlapci tam si behajte vi, ja po spinavych zafajcenych smradlavy senkoch behat netúžim...uz som si nasiel mandarin essence club keby niekto chcel
To pravé ořechové! Podnik na úrovni, ešte ti aj zahrajú a na wc si môžete prečítať genézu toaletného papiera. Vskutku zázračný podnik. Hneď vedľa gay baru, btw.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov