spolubývajúca si dávala druhú prihlášku a už má. ale nie je teraz tu, tak neviem, ako sa to dozvedela, ale ja som to vlani našla myslím normálne cez prihlásenie sa na el. prihlášku
kvôli slabému percentilu nemusíte ešte stresovať, nikdy neviete, že ľudia s akým percentilom sa hlásia práve na ten váš odbor. nemusí sa stať, že vás neprijmú
ani ja este nemam rozhodnutie.. ale pochybujem ze by zobrali .... inak tento rok to je volake prisnejsie... minuly rok by som mala percentil okolo 65 a teraz mam 43 ale tak je pravda ze si za to mozem sama mala som len 23 bodov...
@grietusha dakujem za povzbudenie.. ale tak ja uz som s tym zmierena... vcera ako to prislo tak som si s priatelom poplakala.. nasi to zobrali v pohode... tak uz nepotrebujem vidiet ze neprijíma.. a tak este mam na UKF....
@grietusha ja som si dala Informační studia a knihovnictví ale tam ma uz nevezmú... pretože minulý rok brali tuším 50 percentil.. a kedze mam 43.... no co uz.. skoda.. ale dik za povzbudenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@surreal ja som si to minuly rok pozeral na elektornickej prihlaske a potom neskor mi to prislo aj na maill, aspon sa mi tak zda
Mimochodom, našli ste si aj rozhodnutie o prijatí/neprijatí? Ja som si našla percentil. Ale rozhodnutie nie!!
kvôli slabému percentilu nemusíte ešte stresovať, nikdy neviete, že ľudia s akým percentilom sa hlásia práve na ten váš odbor. nemusí sa stať, že vás neprijmú
@grietusha dakujem za povzbudenie.. ale tak ja uz som s tym zmierena... vcera ako to prislo tak som si s priatelom poplakala.. nasi to zobrali v pohode... tak uz nepotrebujem vidiet ze neprijíma.. a tak este mam na UKF....
@black_soul @surreal no co uz baby aspon sme sa snazili...