zas si nemysli ze som uchyl ale mame volnu postel na byte a vkuse niekoho ubytovavame, ci uz couchsurfing alebo sesternicinych synovcov, proste len tak pre srandu
Pozri si Špilberk a ten veľký černý čurák na námestí čo sa hrá na hodiny či kieho a vždy pokurví inak jakš takš hezkú scenériu historického námestia a katedrálu je fajn vidieť...ak si fanatik do nakupovania pak odpočúčam ísť ku galérii Vaňkovka (samo o sebe nákupné centrum) a odtiaľ chodia busy zdarma do Olympie za mesto, čo je nejaké hodne veľké nákupné toto.
O ubytovaní neviem, ja som tam na intráku ktorý je drahý sám o sebe, nieto pre verejnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
O ubytovaní neviem, ja som tam na intráku ktorý je drahý sám o sebe, nieto pre verejnosť
@sharksyk dúfam že všetko obehám ale fanatička určite niesom takže nákupy vynechám .
@sharksyk neviem, ako dlho si v Brne, ale vedieť iba o Špilasi, orloji, Petrove a Vaňkovke je hodné niekoho, kto tu bol na tri hoďky