Ludia chcel by som sa opýtať na váš názor čo ste zažili intráky v brne čo má vut ako ste boli spokojní, ako sú na tom s obmedzeniami (návštevy večerné napr či kvalitou ubytovania. Prípadne ktorú lokalitu odporúčate najviac
no bol som na PPV a obmedzenia nejsu navstevy sa neriesia ani nic, mozes mat na izbe tank a pohode. kvalita pohode, zalezi od izby aku si vyberes, nekde su zrekonstruovane nektore este nejsu. z PPV to mas na FEKT a podnikatelku asi 3 minuty cesty co mne vyhovovalo. Asi tolko ja som bol spoko, teraz mierim na privat
jup, súhlas s @1 mne sa na PPV páči, ja nemierim nikam preč odtálto tu na PPV máš izbu s vlastnou kupelkou, soc. zariadením, a nové izby majú aj indukčnú dosku na varenie blok A04 a A05 budú už kopmletne takto zrekonštruované, čo sa trošku zrkadlí na cene, takže záleží či vyhľadávaš nižšiu cenu alebo komfort .. máš tu v areáli inak ihrisko, posilku, menzu, pizzeriu, taký pajzel na večerné vyžitie a aj väčšina fakúlt je tu hneď situovaných
a návštevy nie sú najmenším problémom, nikto nekontroluje (až na jednu bosorku v menopauze, čo býva na vrátnici na A05ke
ostatne Purkyňky sú lacnejšie, no rovnako ako na Listovkách tam máš spoločné sprchy a wcká na chodbe, mne osobne sa tam nepáčilo, no to znáš tie ženské nároky..
@corhellka@feklus vďaka za vaše skúsenosti a názory tie maju cenu zlata ked clovek nevie co a jako to tam bude potom idem na fitku tak neviem ze kde to bude najblizsie ale to je vsetko asi do 20 minut alebo tak nejak
nestaci ti ze PPV niekolko rokov po sebe vyhrali kolej roku? ja tam sice nebyvam lebo nie om VUT ale mam tam hromadu kamaratov, bola som tam milionkrat... podla mna su skvele... izby su super, spolocensky zivot 100 bodov.
Ako vravm bola som tam asi milionkrat takze navstevy fakt nikto neriesi.
Ani neuvazuj
A na FIT to tiez nie je az tak daleko aby to vadilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a návštevy nie sú najmenším problémom, nikto nekontroluje (až na jednu bosorku v menopauze, čo býva na vrátnici na A05ke
ostatne Purkyňky sú lacnejšie, no rovnako ako na Listovkách tam máš spoločné sprchy a wcká na chodbe, mne osobne sa tam nepáčilo, no to znáš tie ženské nároky..
Ako vravm bola som tam asi milionkrat takze navstevy fakt nikto neriesi.
Ani neuvazuj
A na FIT to tiez nie je az tak daleko aby to vadilo