cojavim, s partiou by som isel na byt ale ked vidim niektore ze 4 v jednej izbe maju byt tak grcam a pri mojej skole je malo bytikov tak som zas raz na intraku
@warble min rok som bol na intraku, 100m od skoly, vlastna sprcha,wc,kuchyna normalne s indukcnymi platnami. Takze dsa sa aj na intraku, len ten klud ale tak kto chce klud nejde na intrak a zas neni to tak ze kazdu noc tam jebu ohnostroje. Aj ked...................
@hbll VUT FEKT @warble no, u nas si mozes vybrat ktory intrak chces a potom izbu a proste vies ktore su uz prerobene a ktore maju aj kuchynu a ktore kuchynu na chodbe atd. Proste neni to ze ti daju izbu halabala ale ty si vyberas. Ak stihnes mas, ak nestihnes jak ja tak nemas ani ten intrak ktory chces [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
a cenovy rozdiel nooo, ten co som bol min rok je asi aj drahsi jak byty
ja som bývala na tvrdkách dva roky a nesťažujem sa..síce sprchy na chodbe ale bolo ich dosť a aspoň máš istotu, že ich niekto umyje (nie ako keď som bola na komárove a tam bola po týždni kúpelňa plná tmavých, dlhých vlasov..yuck
ale tak napríklad @lawey bola za rovnakú cenu(tiež traj na izbe) na byte..
závisí od toho, čo požaduješ
@ladyofcarnage ó áno, komárov a vlasatí spolubývajúci :ble:
ja mám byt, kde nemám kúpelku napojenú priamo na izbu a umýva mi ju externá služba.
a v podstate mi intrenát nikdy neprišiel luxusnejší ako byt, tak bývam na byte.
@ladyofcarnage komárov je fajn na bývanie, keď máš 60 a chceš kľud. tam keď si v piatok do šiestej večer nenakúpiš čo chceš jesť, tak do pondelka šiestej ráno nemáš čo jesť.
ak si medzitým nevyrazíš do mesta
cenovo vedia byť celkom podobné, takže je to na tebe.
ja by som nešla s cudzími ľuďmi na byt a moji stredoškolský spolužiaci chceli ísť aspoň prvý rok na intrák, tak idem aj ja, potom by som ale chcela asi skúsiť byt, predsalen, je tam viac miesta a súkromia a tak.
@marleymt no ja som v atm v kr. poli a keĎ sa tu náhodou cítim odstrčená v prčiciach tak si spomeniem na komárov a hneď mi ľahšie na duši
čo je ešte väčšia diera ako komárov, už ako brno nerátam
@marleymt nie ja už nechcem počuť také veci lebo také veci sú už podľa mňa ďalej ako koniec sveta a to mňa teda definitívne nezaujíma
ozaj, nie si teraz v brne?
@bangbangboom u majiteľa, ktorý má na jednom poschodí asi 5 dvojlôžkových izieb, ktoré majú dve kúpelky a jednu kuchyňu spoločne. a kúpelky umýva upratovacia služba, asi aby vykompenzoval to, že každý nemá vlastnú kúpelku. a oni tam tí ľudia skoro vôbec nie sú, takže to je celkom fajn
Ja som za byt, Sam Tu byvam Na byte s partiou a je toblepsie ako intraly, da Sa dohodnut s ludmi Na vsetkom, vacsie priestory a dokonca aj dobra lokalita.
Nevyhodou je ale to, ze nemam teraz vela znamych v brne, takze mozno so socializaciou by bol vacsi problem ked tak ale co par ludi som spznal tak vacsina tych party typov prave teraz po druhom semestei vyletela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@feklus co studujes?
@warble no, u nas si mozes vybrat ktory intrak chces a potom izbu a proste vies ktore su uz prerobene a ktore maju aj kuchynu a ktore kuchynu na chodbe atd. Proste neni to ze ti daju izbu halabala ale ty si vyberas. Ak stihnes mas, ak nestihnes jak ja tak nemas ani ten intrak ktory chces [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
a cenovy rozdiel nooo, ten co som bol min rok je asi aj drahsi jak byty
hovorím dokonca po plných 7 rokoch v Brne, keď som ani raz nebývala na intráku
ale tak napríklad @lawey bola za rovnakú cenu(tiež traj na izbe) na byte..
závisí od toho, čo požaduješ
ja mám byt, kde nemám kúpelku napojenú priamo na izbu a umýva mi ju externá služba.
a v podstate mi intrenát nikdy neprišiel luxusnejší ako byt, tak bývam na byte.
ak si medzitým nevyrazíš do mesta
ale sú aj väčšie diery, aj v rámci brna, tomu ver
ja by som nešla s cudzími ľuďmi na byt a moji stredoškolský spolužiaci chceli ísť aspoň prvý rok na intrák, tak idem aj ja, potom by som ale chcela asi skúsiť byt, predsalen, je tam viac miesta a súkromia a tak.
čo je ešte väčšia diera ako komárov, už ako brno nerátam
ozaj, nie si teraz v brne?
nie som :/ budem asi až od polovice septembra...
Nevyhodou je ale to, ze nemam teraz vela znamych v brne, takze mozno so socializaciou by bol vacsi problem ked tak ale co par ludi som spznal tak vacsina tych party typov prave teraz po druhom semestei vyletela