a @midnightlady ja som vedel ze na niekoho urcite zabudnem.. veru jeho som ani nemyslel..ale jeden z tych dvoch je tiez pravnik ;o) a ta druha je dost znama
pokial sa obaja nepodpisu, mena prezradzat nebudem, no obaja su myslim minimalne hviezda.. abo nieco take vacsie ;o)
@7 to greitusha beriem tak, že som proste greejt a áno, som na masaryčke, myslím, že johnysheek vo svojom prvom príspevku myslel na mňa. dúfam a ešte kamili0, finwaell, villnus... viac neviem
Jojo, ja som tu už tretím rokom A Ygor niekam zdúchol a ešte mi neprezradil či ho vyhodili alebo odišiel dobrovoľne... ale vraj začne budúci rok na tom istom obore
Mohli by sme sa niekedy stretnúť všetci Aj keď teraz ide skúškové .. ale to znamená viac voľného času
Všetci chcú do Brna! Tak poďte. Je tu fajn. Skvelá MHD - to oceňujem. Trochu drahé ubytko, ale ostatné výdavky sú odvtedy čo je € nižšie. Vcelku sa to tu oplatí.
Nehovoriac o tom, že VUT a hlavne MU je pravdepodobne lepšia škola než čokoľvek čo nájdete na Slovensku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
viem o dvoch mimo nas dvoch ;o)
a @midnightlady ja som vedel ze na niekoho urcite zabudnem.. veru jeho som ani nemyslel..ale jeden z tych dvoch je tiez pravnik ;o) a ta druha je dost znama
pokial sa obaja nepodpisu, mena prezradzat nebudem, no obaja su myslim minimalne hviezda.. abo nieco take vacsie ;o)
Aj ja som na Masaryčke
Mohli by sme sa niekedy stretnúť všetci Aj keď teraz ide skúškové .. ale to znamená viac voľného času
Nehovoriac o tom, že VUT a hlavne MU je pravdepodobne lepšia škola než čokoľvek čo nájdete na Slovensku...